Converse · Kenkiä · Reissut · Shoppailut

Köpiksen shoppailut

Lupailin aiemmin omaa postaustaan jutuista, jotka löysin Köpiksen reissulta. Määrällisesti tavaraa ei kertynyt mukaan paljoa, mutta mun mielestä joka ikinen juttu on sitten sitäkin parempia löytöjä. Mahtavaa. Vai mitäs sanotte? :)

Olen pitkään ollut vailla kaiuttimia, joilla voisi kuunnella mp3:ssa olevaa musaa. Voitte uskoa, että kun Urban outfittersissä törmäsin tähän pikkuiseen robottiin, olin ihan myyty! Robo ladataan tietokoneesta, ja sitten hän soittaa kolme tuntia musiikkia mp3:sta tai kännykästä. Ai että mä rakastan tavaroita, jotka ovat käyttökamaa, mutta ne ovat myös nättejä silmälle ja saavat hymyn huulille. Ja robon pipon värin sai tietysti itse valita. Loves it! :) Ja täytyy muuten todeta, että Urban outfitters on ehdottomasti visiitin arvoinen paikka, jos ulkomailla satutte ohi kävelemään.

Söpöllä käyttötavaralla jatketaan, nimittäin tässä on kissa. Joka on taskulamppu :)

Kissa löytyi Illums Bolighus -nimisestä taivaasta, jossa on kaikkea vaatteista sisustusesineisiin varmaan neljässä eri kerroksessa. Suosittelen piipahtamaan, mikäli Köpiksessä olette. Tämä kissa on kaikenlisäksi eko, nimittäin toimii veivaamalla pientä kampea ylös alas, eli pattereita ei ole lainkaan. Pitäähän nyt joka taloudessa taskulamppu olla, ja samalla se voi olla söpökin :)

Olen käyttänyt Tanskassa asuvan tätini esimerkistä jo yli 10 vuotta Bodumin pressopannua kahvin keittämiseen. Kahvi on vaan oikeasti niin paljon parempaa :) Tämän pinkin keittimen ostin joitain vuosia sitten roskildeläisestä Bahne-sisustuskaupasta, ja nyt oli hakusessa ”pannumyssy”. Lämmitin löytyikin alesta Illum-tavaratalosta (paikallinen Stockmann), ja mulla oli taas hymy korvissa :) Mulla on muuten Bodum myös töissä, ei vaan pysty kykenee juomaan sitä karseeta myrkkyä ;)

Tädilläni oli tällaisia ihania pikkumaljakoita, joihin ihastuin. Hän kertoi löytäneensä ne paikallisesta Netto-kaupasta (vähän niinkuin Alepa, mutta Netossa on myös pikkutavaraa, kuten nämä maljakot), ja olihan sitä sitten haettava mulle samanlainen kolmen setti :) Sitten kun vielä keksisi, minkä kukan voisi tällaiseen minivaasiin laittaa..?

Viimeisimpänä löysin vihdoin yhden jutun, johon mulla oli jo lähestulkoon pakkomielle. Mulla on vähän sellainen luonne, että kun päätän, että haluan jotain, vaikka nyt tässä tapauksessa kengät, olen valmis näkemään aivan järjettömän määrän vaivaa, että saan sen. Tässä tapauksessa saldona oli ennen Tanskan reissua lukemattomat määrät visiittejä helsinkiläisiin vaate- ja kenkäkauppoihin, puheluja, sähköposteja, nettikauppojen tarjonnan ratsaamista… MUTTA, lopussa kiitos usein seisoo :)

Löysin nimittäin nahkaiset Converset ja juuri siinä värissä kuin halusinkin! :) Tulin keväällä siihen tulokseen, että toiset Conssit on saatava, koska tuntui, ettei mulla ollut mitään muita kenkiä jalassa ikinä. Hävetti jo postata tänne blogiinkin kuvia…”ja jalassa Converset. Taas.” ;) Kankaisena nämä kaverit ovat valitettavasti jaloilleni liian lörpöt, eivätkä tue jalkaa lainkaan. Niinpä se oli nahkaiset tai ei mitään. Nämä löytyivät Deres-kaupasta ja kävipä vielä niin hienosti, että koirani Riki, joka kunnostautui jo viime kesänä ostaessaan mulle Marc Jacobsin laukun, halusi ostaa nämä mulle synttärilahjaksi. On mulla sitten upea koira ;)

Nyt täytyy paketoida kengät hienoon paperiin, että Riki voi antaa ne mulle huomenna aamulla :)

4 vastausta artikkeliin “Köpiksen shoppailut

  1. Jotenkin sillon viime la jäi kommentoimatta toi AIVAN MAHTAVA kajari :-))))) siis voiko ihanampaa olla!!!! Aivan ihana!!!!Niin söpö kun toi pipokin ja kaikkee, ja niin SUN näkönen hyödyllinen mutta söpö tavara :D Mä meinasin pudota tuolilta kun näin noi converset. Ne on Superhienot. Tyylikkäät!!!! Ja toi väri!! ja nahkaa!! kaikki muutkin uutuudet on ohania :)

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s