Jei juhlia · Päivän look

Sokka irti!!

Terppi! Viime lauantaina oli kaverin polttarit, ja me kaasot otettiin ilo irti siitä, että sai kerrankin pukeutua ja näyttää idiootilta ;D Yksi ohjelmanumero päivässä oli Raptorin Oi beibi -biisin äänittäminen ja kuvaaminen musavideoksi, joten polttariosallistujat olivat pukeutuneet teeman mukaisesti kasari/ysärihenkeen (biisi on julkaistu v. 1990).

Aamulla lähdössä kemuttamaan :) Mun asun juju oli siinä, että laitoin päälle kaikkea mahdollisimman hirveetä. Suurin osa muista oli laittanut koko outfitin värikkääseen kasarityyliin, ja näytti itse asiassa ihan hyviltä. Mulla sen sijaan oli vähän tällainen asu, jossa romani meets Matti Nykänen. Voitte uskoa, että oli suht hauskaa olla kirpparilla ostamassa näitä vermeitä!!

Ja melkein kaikissa kuvissa on tällainen ilme. Moilanen.

Loppuillasta oli ihanaa vaihtaa sateenkaaren värinen meikki simppeliin harmaaseen ja pukeutua mustaan. Pinkit korkkarit mulla sentään oli :) Oli kyllä huippu päivä, pitkään aikaan en oo nauranu niin paljon kuin lauantaina, super jees!! :)

8 vastausta artikkeliin “Sokka irti!!

 1. SUPER JEES nimenomaan! Se oli kyllä yks elämäni hauskimmista päivistä :-) Ja kaikki järjestetty vain mua varten :))) Kuinka sitä voi ikinä olla tarpeeks kiitollinen???!!! Ja siis kunnioitettavan mahtava toi sun asu!!! Siis todella :D!!!!!

  Tykkää

  1. Haha kiitsa, on NIIN parasta kun voi häröillä urpona ihan luvan (kluvan) kanssa, aaahiihihhihiiiiiiJa sulle on niin mukava tällaista järjestää, kun tietää, että todellakin arvostat <3

   Tykkää

 2. Olit kyllä huippuhupaisan näköinen polttareissa, mutta onneksi pääsit sentään normaliutumaan illaksi!Hienot oli järjestelyt ja meno tosi hyvä! Kuten sun naamasta noissa kuvissa näkeekin… ;) Kiitos vielä sun ja ”kumppanikaasujen” panostuksesta järjestelyihin!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s