Sisustus ja koti

Se kukkii sittenkin?

Mitä näette kuvassa? Mä näen pienenpienen vihreän verson orkideassani, ja meinaan kuolla innostuksesta!! Edellisen orkideani hoidon laiminlöin siinä vaiheessa, kun kukat tippuivat. Jotenkin tuntui oudolta hoitaa kahta vihreää tikkua, jotka ei edes näytä kauniilta. Kuulin sitten, että on ihan normaalia, että orkidea on pitkäänkin kukkimatta, mutta sinnikkyys saatetaan palkita kauniilla kukinnoilla jonkin ajan päästä. Sain uuden orkidean vuosi sitten heinäkuussa synttärilahjaksi ja olen hoitanu sitä pieteetillä. Okei, en mä mitään kukkavaloa ole sille hankkinut, mutta upottanut viikoittain ja lannoittanut noin kerran kuussa. Innostuksellani ei ole ollut mitään rajaa, kun pari päivää sitten huomasin kaksi pientä vihreää versoa orkideassa. Kukkisiko se sittenkin uudestaan?

Ei auta kuin odottaa ja toivoa parasta :)

Orkidean kukkimista odottaessani kävin tsekkaamassa lähikukkakaupan tarjonnan ja tyytyväisenä kotiutin kolme ihanaa pionia. Poikakaveri meinasi taas hypätä parvekkeelta, kun mä pakotin sen haistelemaan näitä ihanuuksia ja totesin, että voisin vaikka kuolla, kun nää on niin ihania. Kaikki ei vaan tajua ;) Toissapäivänä kukat näyttivät vielä palloilta.

Tänään ne ovat jo auenneet aika paljon. Pioneita kannattaa muuten säilyttää yöllä viileässä, vaikka parvekkeella, niin ne kestävät pidempään.

Näteintä ever!! :)

2 vastausta artikkeliin “Se kukkii sittenkin?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s