Asusteet · Päivän look · Päivän meikki

Urpon klasit

Sain vihdoin eilen raahattua itseni Nissenille hakemaan uusia lasejani. Lasit ovat Face Stockholm -merkkiset ja vaihteeksi ruskeat. Jos vanhat lasini olivat graafikkolasit (siskon termi), niin olisivatko nämä sitten urpolasit? Vähän sellaiset hassut nämä musta on ;) Mutta silleen kivalla tavalla, tykkään!

Lasien poistamisen jälkeen käytiin siskon kanssa Sis delin terassilla naatiskelemassa. Mä otin goji-marja-vadelmasmoothien, kasvisleivän ja jääkahvin. Iso peukku Sis delille täältä suunnasta, mä tykkään paikasta tosi paljon! Jääkahvikin oli iso ja hyvä, eikä 3,50 € hintakaan ollut paha verrattuna moneen muuhun keskustan paikkaan. Sis deli sijaitsee Helsingin Kalevankadulla, suosittelen :)

Huulilla on muuten Make up storen punaa Mandy, aika pirtsakka :)

Ps Kävin eilen kolmannessa ”ale-kaupassa”. Löysin sortsit punttikselle. Ei varmaan tarvitse mainita, että oli sitten normaalihintaiset. :)

2 vastausta artikkeliin “Urpon klasit

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s