Asusteet · Hömppää ja naurua · Päivän look · Ruoka ja juoma

Uudet arskat ja muuta mukavaa

Kävin jotain sata vuotta sitten (tässä tapauksessa noin kuusi viikkoa) Nissenillä tilaamassa uudet lasit. Erittäin halpaan hintaan sisältyi vielä aurinkolasitkin, että kiitosta vaan Specsavers, muutkin ketjut ovat joutuneet painamaan hintojaan roimasti alaspäin. Uudet lasini odottavat edelleen hakijaansa liikkeessä, mutta aurinkolasit sain jo jokin aika sitten. Mulla on muovisankaisia Reiskoja jo muutamat, niin nyt halusin jotain ihan eri tyyppistä. Vähän tällainen mukailtu aviator-look :)

Päivän lookki oli muuten sitten tällainen, rento ja mukava :) Ihan niinkuin mun päiväkin. Syömistä ja kahvittelua, mikäs sen kivempaa!

Aivan törkeen hyvä jätskiannos, daim-jätskiä, vaniljaa, kermavaahtoa, keksimuruja ja salmiakki-lakritsikastiketta. Nami!! Ja vitsi mikä yllätys, äiti oli kuullut mun poniobsessiosta ja nähnyt sattumalta kirpparilla tällaisen kaverin. Maksoi 1,50 € :)) Niin siistiä!

Pitkästä aikaa kiva päivä :) Nyt olen muuten jo käynyt kahdessa eri kaupassa ”alennusmyynneissä”. Ja ostanut normaalihintaisen kalliin nahkarotsin lisäksi nyt normaalihintaiset kalliit urheiluliivit. Ihan ku laittais rahaa pankkiin ahhaaa :)

2 vastausta artikkeliin “Uudet arskat ja muuta mukavaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s