Ihon hoito · Kasvovedet · Kuorinnat · Luonnonkosmetiikka · L`Atelier des Délices · Putsarit

Karkkikoukussa

Tää olis nyt aika koukussa. Nimittäin L`atelier des delicesin karkkikosmetiikkaan! 0:-) (mä sädekehä päässä, mun uus lempihymiö heheeee) Aiempia kokemuksiani sarjan tuotteista löytyy täältä ja täältä.

Kävin viime viikolla kasvohoidossa kosmetologillani Cindyllä. Tarkoitus oli ostaa yövoide, mutta lopputuloksena ostin RVB:n Light life -yövoiteen lisäksi kolme putelia L`atelierin kosmetiikkaa (mä ilman sädekehää ahhaha). Puolustuksekseni voin sanoa, että kaikki tuotteet tuli tarpeeseen, check this out:

Oikeanpuoleinen purnukka on sitruunamarenkitortun tuoksuinen kasvojen puhdistusgeeli ja keskimmäinen vitaminoitu hedelmäkarkin tuoksuinen kasvovesi. Edellinen putsarini, Cliniquen kasvosaippua loppui (vihdoin, jos voin lisätä, se iso pullo kesti piiiitkään) ja olin ajatellut pärjäillä Dermalogican pikkupullolla vähän aikaa. Nähdessäni värikkäät purkit Cindyn hyllyllä tulin siihen tulokseen, että sehän on vaan fiksua säästää Dermis matkoille ja ostaa kotikäyttöön oma purkkinsa ;) Kasvovettä en ole viime aikoina käyttänyt lainkaan, tämä on jäänne Dermalogican käyttöajoilta, merkillä ei varsinaista kasvovettä ole lainkaan, vain ainoastaan iholle suihkutettavia ”vesiä”. Niinpä olen tässä perustellut hyvin kasvovedenkin (kuvassa keskellä) :). Putsari ja kasvovesi tuoksuvat aika miedosti, mutta varsinkin kasvoveden kohdalla on ihana haistella jotain muuta kuin alkoholin ärjyä hajua. Selkeytyksenä muuten tähän tuotemerkkisoppaan, että heti valmistumiseni jälkeen halusin ruveta käyttämään ihonhoidossa jotain muuta, kuin markettimerkkejä. Aloin tuolloin käyttää Cliniqueta, josta siirryin Dermalogicaan, ja nyt uusimpina tulokkaina kosmetologisarjoihin RVB ja L`atelier des delices.

Olin jo tekemässä lähtöä, kun mieleeni tuli kysyä, että tarvitsenko varsinaista kuorinta-ainetta, vaikka mulla on vielä jäljellä Dermalogican Daily microfoliant-jauhetta, josta saa veteen sekoittamalla päivittäisen kevyesti kuorivan pesun. Cindy oli ihoni tuntien sitä mieltä, että tarvitsen, joten ei tarvinnut sitäkään päätöstä kauaa miettiä. Niinpä ostin mantelikeksin tuoksuisen kuorintavoiteenkin (purkki vasemmalla), kylläpä muuten ihonhoito voi olla hauskaa! Mulla on viime aikoina ollut iho melkoisen huonossa kunnossa, joten teen kiltisti kaiken, mitä kosmetologi-täti käskee. No okei, jos totta puhutaan, niin mä se täti Cindyyn verrattuna olen ;) Hänellä on niin ihana käydä hoidossa, koska voi luottaa sataprosenttisesti, että Cindy ei kehu yhtäkään tuotetta hyväksi, joka ei oikeasti sitä ole, ja hän tuntee ihoni kuin omat taskunsa! Voisin vaan hehkuttaa ja hehkuttaa sitä naista ja hänen tuotteitaan, nytkin epätasainen ja pientä näppylää puskeva ihoni on aivan eri maailmasta kuin viime viikolla ennen hoitoa.

Tää lähtis nyt pesemään naamansa ennen Täydellisten naisten vikaa jaksoa… :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s