Helena Rubinstein · MAC · Meikkijuttuja · MUS

All time favourites: meikit

Kaverini kertoi blogissaan kosmetiikkatuotteista, jotka ovat hänen lemppareitaan. Postaus oli mielestäni tosi kiva, ja mulla alkoi aivoissa pyörä pyöriä, että olispa kiva tehdä vastaanvanlainen postaus. Mulla on meikkilaukku ja kylppärin kaappi pullollaan hyvin tuotteita, mutta halusin nyt esitellä nimenomaan tuotteita, jotka ovat mielestäni parhaita ikinä, sellaisia, jotka tiedän ostavani entisen loputtua uudelleen. Tuotteita tuli sen verran pitkä lista, että esittelen nyt ensin meikkituotteet ja vähän myöhemmin omassa postauksessaan ihon- ja hiustenhoitotuotteet. Tässäpä siis tulee :)

Kymmenistä ja kymmenistä meikeistä tässä on Sallan Dream Team :) Aika pieni joukko itse asiassa, mutta olen sen verran kokeilunhaluinen, että kokeilen mielelläni uutuuksia. Tässä ovat tosiaan ne tuotteet, joiden kohdalla en edes halua kokeilla mitään uutta. Meikkivoidetta ja ripsaria tosin olen käyttänyt niin monta vuotta, että välillä olen kokeillut tuotteita muiltakin merkeistä, mutta palannut aina näihin loistaviksi havaittuihin :)

Silmät:
Helena Rubinsteinin Lash Queen Feline Blacks
Ylellisessä pakkauksessa oleva vesiliukoinen musta ripsari erottelee, taivuttaa ja pidentää ripset. Väri ei varise, harja tavoittaa lyhyimmätkin ripset ja lopputulos on yhtä hyvännäköinen iltamyöhään, kuin aamulla ripsaria laitettuasi. Ainoa miinus melko kovasta hinnasta (n. 35 euroa), tosin ostan HR ripsarin melkein aina Stockmannin tai Sokoksen kantistarjouksesta tai muulla alella. 

MACin Paint pot
Macin voidenmainen luomiväri (kuvassa ylhäällä vasemmalla) on mainio kestävän silmämeikin pohjustukseen tai sellaisenaan. Itse käytän nudea sävyä enimmäkseen sellaisenaan, luomien väri tasoittuu tekemättä kuitenkaan meikattua vaikutelmaa. Väri ei kasaudu luomivakoon ja hyvästä pysyvyydestään huolimatta lähtee helposti meikinpoistoaineella pois. Värejä kiitettävän laaja valikoima, itse omistan kolme eri sävyä.

Make up storen Microshadow ”Muffin”
Hohtava vaalea luomiväri on loistotuote luomen pohjustukseen, ”valaisemiseen”, tummemman luomivärin häivytykseen ja korostusvärinä poskipäillä ja kulmaluulla. Tuotteen hupeneminen puhuu puolestaan, kovin monessa luomivärissäni ei pohjaa näy :)

Make up storen rajauskynä ”Gold Digger
Tykkään ihan älyttömästi MUSin pehmeistä rajauskynistä. Loistava koostumus ja paljon herkullisia sävyjä. Gold digger on lempparini, ihana kullanhohtoinen sävy, sopii niin ylä- kuin alaluomellekin ja yhtä hyvin arkeen kuin juhlaan. Elämäni ensimmäinen rajauskynä, jonka käytän kirjaimellisesti loppuun, huomaatte kuvasta miten nysä kynä on jo :)

Iho:
Helena Rubinsteinin Color Clone -meikkivoide
Ihoon sävyyn mukautuva kosteuttava meikkivoide, jolla saa todella tasaisen ihon mutta kuitenkin luonnollisen lopputuloksen. Tykkään tykkään tykkään!

Make up storen Wonder Powder
Mineraalipuuteri, joka tuo iholle luonnollista kaunista hehkua. Joka kerta, kun ihoani on kehuttu, olen huijannut sen virheettömäksi tällä tuotteella. Kun katsoo purkkia tarkkaan, näkyy alareunassa raja, joka kertoo miten vähän puuteria on enää jäljellä. Tähän jää todellakin koukkuun, iho ei näytä yhtään niin hyvältä ilman Wonder powderia ;)

Posket ja huulet:
Make up storen poskipuna ”Lust”
Kevyttä persikkaista hehkua iholle tuova Lust on lempiposkipunani. Kasvoille tulee nimenomaan kaunista hehkua, ei niinkään paljon väriä. Tämä poskipuna käy ihan minkä tahansa meikin kanssa ja nimenomaan helppokäyttöisyytensä ja luonnollisen lopputuloksensa takia on mulla tosi kovassa käytössä. Tämä on jo toinen putelini kyseistä sävyä..

Make up storen huultenrajauskynä ”Fabulous Rose”
Ihana pinkki sävy ja pehmeä helposti levittyvä koostumus tekevät tästä kynästä suosikkini. Väritän kynällä koko huulet ja päälle levitän jotain kiiltoa tai punaa fiiliksen mukaan. Fabulous rosekin vetelee viimeisiään, ja on hankintalistalla välittömästi, kun kynästä ei enää väriä tule!

Tässä oli mun all time favourite -meikit :) Onko teillä jotain vastaavia meikkisuosikkeja, olisi kiva kuulla?!

4 vastausta artikkeliin “All time favourites: meikit

  1. Heh, jäbän vinkit on menny perille ja kaikista noista tuotteista ainoastaan Macin paint pot on sellanen, jota en oo kokeillu =) Voin allekirjoittaa tyytyväisyyden noihin tuotteisiin!! Ainoastaan meikkivoide mulla on Christian Diorin Nude ja sille en oo vielä löytäny voittajaa. Tää on tää ikuinen kiistanaihe =D

    Tykkää

    1. God!! :D Mut vakavasti puhuen ne on ihan hirveen samantyyppisiä meikkivoiteita ja mäkin olin tyytyväinen CD:iin silloin kun sitä kokeilin!

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s