Shoppailut

Biksuostoksilla

Me so very happy!! Olen monta viikkoa katkerasti tiedostanut, että nyt olisi oikea aika suunnata bikiniostoksille, jos mielii vielä löytää oikeita kokoja. Olen lykännyt ja lykännyt asiaa, mielestäni bikinien etsiminen ja sovittaminen on aikamoisen masokistista puuhaa. Vielä kun yhdistää seisomisen sovituskopissa kalmeankalpeana ja sänkisäärisenä siihen, että istuvien bikinien löytäminen on aika hankalaa puuhaa, moni on kanssani varmasti kanssani samoilla linjoilla siinä, että bikiniostoksilla EI ole kivaa. Tänään päätin kuitenkin tarttua härkää sarvista ja marssin Ateneuminkujan Changeen. Iloinen myyjä sanoi heti kättelyssä, että olenko huomannut kampanjan, että saa kahdet bikinit yksien hinnalla. Naurahdin ja sanoin, että voi kuule jos löytäisin edes yhdet sopivat. Ilmeeni oli varmaan näkemisen arvoinen, kun kaikki kolme sovittamaani mallia olivat hyvät. Siis ihan ennenkokematonta :) Hommaa helpotti tosin varmasti se, että teen yleensäkin kaikki alusvaateostokseni Changessa, joten tiesin kokoni etukäteen.

Päädyin lopulta ottamaan kaksi erilaista mallia. Fuksianvärinen malli on tosi basic, joskin olkaimia voi pitää joko niskan takana tai normaalisti hartioiden yli menevinä. Kuviollinen yläosa puolestaan toimii olkaimettomana tai paksut nauhat voi vetäistä niskan taakse. Alaosia ei ollut minun kokoani Ateneuminkujalla jäljellä, mutta kipaisen hakemassa ne huomenna toisesta myymälästä. Onnistunut reissu, etten sanoisi. Ja yksi stressin aihe vähemmän ;)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s