MAC · Markettikosmetiikka · Meikkijuttuja

Kesän must kosmetiikkaa

Olen lähipäivinä ostanut pari uutta kosmetiikkatuotetta, jotka on pakko esitellä täällä blogin puolella :)

Ostin Carmexin kirsikantuoksuisen huulirasvan viime kesänä Lontoosta ja oon tykännyt siitä tosi paljon. Mä oon oikeestaan aika huulirasvafriikki, nytkin ostin mainoksen uhrina tämän uuden Carmexin HETI, vaikka mulla on kolme huulirasvaa jo käytössä. Yksi laukussa, yksi yöpöydällä ja yksi keittön kaapissa hahahaha. Toki siis silti avasin uuden huulirasvan heti ja otin käyttöön. Ja tuntuu kyllä tosi hyvältä! Siinä on kevyt pinkki sävy ja suojakerroin 15. Huulet palavat auringossa tosi helposti, suojakerroin on ihan ehdoton kesäisissä terassi- ym riennoissa.

Intoilin I love -tuotteista tuossa taannoin, ja halusin vielä täydentää kokoelmaani kuorivalla suihkusmoothiella (kuin ihanan kuuloista!). Halusin testata jotain toista tuoksua mansikkapirtelön lisäksi, ja niinpä otin mangon ja papaijan tuoksuisen smoothien. Koostumus on ihana, geelimäinen jossa on pieniä hellästi kuorivia rakeita. Kaikki varmaan tietävät, että kropan kuorinta on paikallaan, jos haluaa tasaisen ja kauniin rusketuksen :) Mä oon kuitenkin tosi huono kuorimaan kroppaani sellaisilla tymäköillä tuotteilla, jotka ovat pelkkää sokeria tms karkeaa ainetta. Tätä sen sijaan käyttää ilokseen, ja hinta tosiaan on jotain viiden euron nurkilla. Hinta-laatusuhde on siis todellakin kohdillaan!

Käväisin eilen Macillä katsomassa olisiko lempparimeikkaajani Jannika töissä ja katsomassa uutuuksia. Jannikaa en nähnyt, mutta bongasin ihanampaakin ihanamman tuotteen, To the beach body oilin. Rannalle en suinkaan aio öljyä levitellä (uv-säteily ihmiset, uv-säteily ;), mutta esimerkiksi säärille ja dekolteelle öljy tuo kesäjuhliin ihanan hehkun ja tosi kauniin pinnan! Rusketusta feikkaava voide mulla jo on, mutta tämä Macin tuote ei varsinaisesti muuta ihon väriä, tekee siitä vain kauniimman :)

Mielestäni tuote on erittäin onnistunut, siitä ei tule ollenkaan mitään teiniglitteri-lookia vaan hienostunut hehku :)

Miten siellä ruudun toisella puolella, mitkä ovat teidän kesän must kosmetiikkatuotteenne? :)

2 vastausta artikkeliin “Kesän must kosmetiikkaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s