Päivän look · Ruoka ja juoma

Kesäisiä asuja ja sitruunamarenkia

Tässäpä perjantain työpäivän asua. Ai että kun on kivaa laitella päälle vähän vihreää, vähän keltaista, vähän lilaa.. :) Työkaverit varmaan ajattelee, että mikähän totakin vaivaa hahaha.

Eilen puolestaan vetelin kaupungilla Mc Hammerin hengessä (poikaystäväni ilmaus, hänestä on HIRVEÄN hauskaa laulaa You can`t touch this kun mulla on nämä housut jalassa). Ostin nämä maailman mukavimmat pökät viime lauantaina Gina Tricotista samalla, kun ostin oranssit farkut. Nyt pitäis kyllä olla kesähousuosasto kuosissa :) Pakko muuten vielä sanoa, että tässä kuvassa olen puoliksi  ilman meikkiäkin (ja lähdössä siis n.minuutin päästä), mulla vaan aikataulu pettää päivä päivältä enemmän stana ;)

Kakkugallerian sitruunamarenki. Maailmankaikkeuden paras kakku. Olin eilen liikenteessä ystäväni kanssa, ja meidän ei tarvinnut kahta kertaa miettiä minne mennään kahville. Tätä kun pistelee poskeensa, niin on pakko laittaa silmät kiinni ja hymyillä :))

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s