Asusteet · Cailap · Kirsi Nisonen · Korut

Rusettipanta ja helmihässäkkä

Kerroin vähän aikaa sitten, että olin tehnyt löytöjä Cailap by Kirsi Nisonen -malliston asusteista. Tyllipannan lisäksi ostin kaksi muutakin aika ihanaa juttua :)

Nimittäin Ada helmikorun, jota voi pitää rintakoruna tai laittaa hiuksiin. Korun takana on sekä rintaneula että hiusklipsi. Mä ihastuin tässä korussa nimenomaan yhden pressikuvan tapaan pitää korua, hiuksissa tulen sitä tuskin koskaan (olosuhteiden, eli hiusten lyhyyden ja ohuuden, pakosta) pitämään. Enpäs taidakaan kertoa vielä tuota käyttötapaa/-paikkaa, näette varmasti sen täällä pian ;)

Tämän ison Funkiela rusettipannan takia ylipäätään koko tilauksen laitoin menemään. Heti kun näin pannasta kuvan, tiesin, että tämä pitää saada! Se on niiiiin ihana ja ihan mun tyylinen :) Rusettiosa on tosi jämäkkä, ja sen sisällä on jotain metallihässäkkää, eli rusetin muotoa voi muunnella fiiliksen mukaan. En malta odottaa, että tulisi joku häppeninki, johon saisin pannan laittaa pääkkiin!

2 vastausta artikkeliin “Rusettipanta ja helmihässäkkä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s