Cailap · Kirsi Nisonen · Päivän look · Päivän meikki

Kameleonttina

Näinnikkäästi, tuossa olkapäällä tuo Cailap by Kirsi Nisonen helmikoru komeilee :) Mulla oli eilen ohjelmassa shoppailua, syömistä pikkuserkun ja hänen söpöäkin söpömmän poikansa kanssa ja sokerina pohjalla oopperaelämys Puhdistus. Ollaan siskon kanssa aikamoisia Sofi Oksasen faneja, ja kun Puhdistus-kirjasta ilmestyi ooppera, oltiin tikkana varaamassa lippuja. Ei ollut mikään hyvän mielen esitys, mutta enpä mä nyt sellaista kirjan perusteella odottanutkaan. Tuli heti hinku lukea Puhdistus uudelleen. Oksaselta ilmestyy muuten uusi kirja syksyllä, en malta odottaa, että saan kotiuttaa sen kirjahyllyyni. Siskon kanssa sovittiin, että minä saan ostaa sen. Meillä molemmilla on taipumusta kirjojen keräilyyn, eli kirja halutaan omaan kokoelmaan mieluummin kuin lainaksi. Siskolla on jo Puhdistus ja Stalinin lehmät, mulla vain Baby Jane. Mun vuoro siis jihuuu ;D

Tässä koko asu. Oli muuten haastavaa ottaa pukeutumisessa huomioon sää ja suunnitellut menot, eli se, että on liikkeellä päiväseltään, käy kaupoilla, mutta menee kuitenkin oopperaan ja palaa kotiin vasta yöllä. Mä sain osakseni vähän hymistelyä kun kerroin, että mulla on laukussa huivi, hanskat ja neulepanta päähän. Illalla kun klo 23 aikaan käppäilin kotiin, niin ei muuten ollut yhtään liikaan! Naurattaa muuten, että kun olen lähdössä johonkin, niin mulla on aina jotenkin ihan minuuttiaikataulu ja nämä päivän asu -kuvat otan aina sairaassa kiireessä. Mulla ei koskaan ole niissä edes kenkiä jalassa haha. Sori :)

Meikkiäkin jouduin vähän miettimään.. ei huvittanut keskellä päivää vedellä missään super iltameikissä, mutta halusin kuitenkin vähän panostaa. Päädyin sitten tekemään meikin pronssin, ruskean ja persikan sävyillä. Aika bueno välimuotomeikki sekä päivä- että iltamenoihin :)

Olin eilen kotiintultuani niin puhki, etten jaksanut edes purkaa shoppailun tuloksia kassista. Nyt olen käynyt Rikin kanssa koirapuistossa ja juonut kaksi kuppia kahvia, eli olen tarpeeksi pirteä tekemään inventaariota :) Ostin muuten ihan yhtäkkiä uudet silmälasitkin, hupsista keikkaa =)

5 vastausta artikkeliin “Kameleonttina

 1. Tosi hauska toi koru tos olkapäällä – original, but not weird! :D Ja mitämitä, uudet rouskut rouskulla?! Äkkii kuvamatskuu tänne!! :)

  Tykkää

  1. Original but not weird, ahhahahaha! Ei mulla oo vielä niitä klaseja, perjantaina vasta on näöntarkastus ennenkun edes voi linssit tilata.. Mutta lupaan raportoida heti kun saan uudet rouskut käyttöön :)

   Tykkää

 2. KOSKA sitä klasimatskuu tulee???? Whaaaat??? :D!!! Ja siis ihana toi helmijutska, ja hassua et mä aiemmasta postauksesta käsitin et se olis paljon pienempi!! Nii just sen takii onkin kiva nähä se sun päällä et tajuu et se olikin noi hiton-mageen-iso!! Valtavia helmiä <3

  Tykkää

  1. Haha, no sitä matskua tulee sitten kun mä saan ne klasit :D Tosiaan eilen lähti linssit tilaukseen ja kolmisen viikkoa menee ennenku ne saa..Jesh, the bigger the better =)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s