Päivän meikki · Shoppailut

Mummi ja minä

Käytiin viime viikolla perheen kanssa syömässä tikkurilalaisessa ravintolassa nimeltä Mummola. En ollut siellä käynyt aiemmin, mutta aivan varmasti tulen menemään sinne toiste. Paikka oli sisustukseltaan vimpan päälle mummohenkinen, ruokalistojen kannetkin oli niinkuin kudotut ryijyt ja sisällä oli muun muassa vanha konkelipyörä. Hyvän ruoan lisäksi Mummolassa myytiin kaikkea ihanaa…käsinvirkattuja nalleja, hilloja sekä Mummi ja minä -merkkisiä pesuaineita. Mä meinasin oikeasti seota siellä ;) Mummi ja minä on suomalainen ekologinen sarja, johon kuuluu siivoussuihkeita, käsisaippuoita ja tiskiaineita. Tuoksut ovat polkkakarkki, mansikkamarenki ja sitruunasooda.

Kuten kuvasta näkyy, mä ostin sitruunasoodan tuoksuisen siivoussuihkeen (ja oon muuten valehtelematta pyyhkinyt keittiön tasoja tuplasti enemmän kuin ennen ;) ja polkkakarkin tuoksuisen käsisaippuan. Sitä voisi vaikka syödä, niin aidolta tuo polkkakarkki tuoksuu! Tässä on fiksusti yhdistetty kaunis pakkaus, nostalgiafiilis ja hyvä tuoksu. Uppoaa ainakin muhun :)

Kävin Mummolassa tällaisessa meikissä. Mummo tosin ihmettelee, miksi pitää ”maalata” kasvoja niin paljon hahhaaaa

4 vastausta artikkeliin “Mummi ja minä

  1. Hih, mummia!! Ja näitä tuotteita!!! Jotenkin kaikki ”hippeily”, ekologisuus, luomu jne on nyt niin IN – mikä on ehdottoman hyvä asia!! Täytynee enskerralla tikkurilan suunnalla käydessä poiketa mummolassa, kait sinne voi mennä pelkille ostoksillekin vain :-)

    Tykkää

    1. Niinpä, mulle tollanen tuo just mieleen mummolassa vietetyt kesät ja nostalgiaa ylipäätään. Sehän noissa kai on se myyntivalttikin ;) Ja aivan varmasti voi mennä vain ostoksille! :)

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s