Meikkijuttuja

Ripsisekoilua

Kerroin aiemmin, että otin yritys numero kakkosen ripsienpidennysten maailmaan. Ensimmäinen yritys mulla oli reilu vuosi sitten ja jouduin luopumaan pidennyksistä silmien ärtymisen vuoksi. Vajaa pari kuukautta sitten uskaltauduin uuteen yritykseen, kun ripsienlaittajani Tiina Beatistä oli hankkinut hellävaraista liimaa. Hirveän kivathan ripsistä tuli joo, ja silmätkään eivät juuri ärtyneet. Mutta muutaman päivän päästä leijonanosa pidennyksistä oli tippunut pois. Omat ripset olivat jäljellä, joten syynä oli liiman huono pysyvyys, ei ripsikato. Päätettiin vetää homma varmanpäälle ja Tiina laittoi pidennykset viikon jälkeen uudelleen. Ja ripset tippuivat uudelleen.

Olen sitä mieltä, että hyvä kun tuli kokeiltua, eipähän ainakaan tarvitse enää pidennyksistä haaveilla. Ainoa vaan, että olin taas lähtötilanteessa nysäripsineni, buuuuuuu. Pakko vielä erikseen todeta, että silmieni ärtyminen ei liity mitenkään laittajan taitoihin tai liimaan, mulla vaan sattuu olemaan herkät ja kuivat silmät (buuuu). Siskoni on käynyt myös Beatissa laittamassa omat ripsensä, eikä hänelle ole koskaan tullut mitään reaktioita. Ripset ovat myös pysyneet tosi hyvin. Jos mä voisin ripsiä pitää, niin menisin ehdottomasti edelleen Tiinalle! Nii :)

Meninpä sitten ja ostin kehuttua Revitalash-ripsiseerumia. Olin aiemmin torpannut kyseisen seerumin sen huiman hinnan vuoksi. Nyt kuitenkin kyyneleitä harvojen ripsieni läpi vuodattaen pulitin reilut 140 euroa (kyllä!) ja vastineeksi sain tuubin ihmeaineeksi tituleerattua seerumia. Tuloksia luvataan kolmen viikon käytön jälkeen, purteli riittää noin kuudeksi kuukaudeksi. Reilun viikon olen nyt Revitalashia käyttänyt, ja jännityksellä odotan tapahtuuko ripsilleni mitään. Raportoin kyllä teitä kun tiedän :) Yksi veto kummankin silmän ripsien tyveen iltaisin riittää, ei paha.

Pieni pyyntö olisi. Jos Revitalash ei toimi, ja keksin suuressa viisaudessani, että vielä voisin kokeilla jotain muuta, niin lyökää mua pliis. Kiitti :)

4 vastausta artikkeliin “Ripsisekoilua

 1. Hahhah! Luin tän sun postauksen eilen illal ja yöllä näin sit sellasta unta, et sulla oli kasvanu ihan hullun pitkät ja tuuheet ripset – toivottavasti oli enneuni! :D

  Tykkää

 2. Tätä ihmeainetta käyttää ainakin mun muutama serkku, täti ja äiti! Viimeistä lukuunottamatta (käyttänyt vasta muutaman viikon) tulokset on ollu kuulemma TOSI hyviä!!! Päätin siis, et kunhan pääsen apajille (ja rahatilanne antaa myöten) hommaan kans ton putelin :)

  Tykkää

  1. Oikeesti??! Mahtavaa, en mä ollenkaan tienny! Nyt oon vielä iloisempi, että tuli panostettua (tai ainakin siihen asti, kunnes tajuan, et samanlaiset ripset mulla on ku aina ennenki hahahaaaa) kun kerran on noin monta suosittelijaa :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s