Kynnet · Markettikosmetiikka · Meikkijuttuja · MUS

Pinkkiä kosmetiikkaa koneeseen

Mun ostoskoriin on viime aikoina hakeutunut paljon kaikkea pinkkiä. Tokihan mä väristä tykkään aina, mutta jotenkin se puhuttelee mua erityisesti näin keväällä (joulu ja pinkki eivät ehkä ole se luontevin yhdistelmä haha). Nämä pinkit kaverit ovat I love -sarjasta, herkullisen vartalovoin ja suihkugeelin tuoksu on mansikkapirtelö. Voiko enää keväisempää olla? :) Pari kaveriani oli jo ehtinyt kyseistä tuoksua kylppäriinsä hankkimaan, enkä mäkään voinut enää vastustaa.

Vartalovoi on pehmeää, ihan niinkuin kermavaahtoa levittäisi iholle. Tuoksukin on sopiva, se jää mietona iholle, josta sitten häviää ajan mittaan. Ei sellaista äklötys-efektiä, mitä joidenkin (halpojen) tuoksurasvojen kanssa olen kokenut. I love -tuotteet eivät huimaa päätä hinnoillaan, suihkugeeli oli muistaakseni 5,90 ja vartalovoi 4,90. Ei ollenkaan paha!

Lisää pinkkiä.. Isadoran karkkipinkki kynsilakka ja elämäni ensimmäinen Opin lakka. Täytyy kyllä sanoa, että halpislakkojen käyttäjänä tajuan täysin, miksi Opista merkkinä kohkataan. Aivan varmasti paras pysyvyys, kuin missään muussa kokeilemassani lakassa. Nyt olen iskenyt silmäni ihanaan sävyyn Essieltä.. Onko jollain kokemusta, vetääkö Opille vertoja? Hinnat pyörivät samassa luokassa, lähempänä 20 euroa, ja siksi en ole raaskinut Essietä vielä ostaa. Ostin kauppareissulla pinkkejä lakkoja ihan kaksin kappalein, kun tajusin lakkavarastollani, etten omistanut yhtäkään vaaleanpunaista/pinkkiä kynsilakkaa (whaaaat?). Lilan eri sävyjä sitä vastoin oli muistaakseni neljä ;)

Pitäähän huulillekin saada pinkkiä :) Make up storen Pink soda -kynää olin kokeillut testeristä jo pari kuukautta sitten, ja ihastuin täysin. Kävin siitä asti säännöllisin väliajoin kyselemässä kynää liikkeessä, ja viime viikolla odotus vihdoin palkittiin. Kaveriksi ostin viileän, jopa hieman lilaan taittuvan kiillon Fuchsia. Tämä yhdistelmä mulla oli huulilla täällä.
Miten tohon nimeen meinaa aina lipsahtaa h-kirjaimen tilalle k? ;D

Ps Nää lyhyet työviikot on NIIN mun juttu!! :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s