Shoppailut · Sisustus ja koti

Innostuksen aihetta

Mulla on Sodastream!! Meinaan vieläkin kuolla innostuksesta, kun mietin lämpimiä kesäpäiviä ja sitä, ettei tarvitse raahautua kauppaan ja kantaa sieltä selkä vääränä vissyä kotiin. No jäätelön takia tietty tarvii, mut se onkin toinen juttu ;) En oo kyllä vähän aikaan ollut mistään näin innoissani..on kyllä kiva tunne. Tuleehan sieltä se syyllisyyden poikanenkin heti, että tarvitsenko mä jonkun melko kalliin tavaran, että voin olla innoissani. Mietin sitten, että watta hell, tulee todella tarpeeseen olla ihan head over heels, aivan sama mikä sen sai aikaan! Nii :)

Se on kyllä aika hauskaa, miten mun mielipide Sodastreamista vaihtui ”siis mitä tolla tekee” -paasauksesta ”paras juttu ikinä” -fiilikseen.. :) Mä en jotenkin tajunnut aiemmin, että tällähän voi nimenomaan tehdä vissyä, eikä pelkästään limua. Mä en juurikaan limuja juo, mutta vissyä kylläkin. Ostin eilen myös yhden maku-uutteen, josta tulee siis ihan limua, Prismassa ei ollut niitä makuvesiuutteita ollenkaan..

Voilà, ananas-appelsiinilimpparia :) Kuulin, että Stockalla on parhaat uutevalikoimat, pitääkin baunssata sinne heti alkuviikosta. Mansikanmakuinen vissy huutaa mun nimeä ;)

Tässä muuten jokin aika sitten ostamani Lento-palovaroitin paikallaan katossa. Oon pari kertaa pelästynyt, että mikä ihme tuolla katossa on, sen verran aidon näköinen kaveri on ;) Mutta hieno kuin mikä! Voisin muuten tehdä jonkin oppaan siitä, miten saamattomuudesta voi tehdä taiteenlajin. Tämäkin juttu lojui mulla kaapissa herra ties kuinka kauan, ennenkuin sain vappulomalla inspiksen, että NYT se kattoon ja heti. No, pikkuhiljaa, pikkuhiljaa, nimimerkillä vasta viisi kuukautta tässä asunnossa asunut. Ahhahaaaaa :)

Rikikään ei jaksa aina sykkiä, hän lepäilee jäniksensä kanssa :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s