Päivän look · Ruoka ja juoma

Oho, sunnuntainakin voi olla kivaa ;)

Jeeeeeee, ulkona on lämmin!! Muikea ilme johtuu ilman lisäksi siitä, että olin eilen kuvaa ottaessani lähdössä viettämään ihanaa sunnuntaita. Sunnuntai tarkoittaa mun kohdalla yleensä sitä, että olen koko päivän kotona, teen ehkä vähän kotijuttuja, juon kahvia ja ahdistun tulevasta (työ)viikosta. Pitkästä aikaa mulla oli sunnuntaille suunnitelmia, ja täytyy sanoa, että pitää ehdottomasti kehitellä useamminkin jotain kivaa. Eihän se oo ihmekään, jos tuleva viikko vähän ahdistaa, jos päivä kuluu rätin, pyykkien ja seinään tuijottelun merkeissä…

Päivä alkoi sushilla Kluuvin Hanko sushissa. Hyvää oli, mutta kyllä musta sushien ykkönen on vaan edelleenkin Tokyo 55. Goji-marjaa ja vihreää teetä sisältänyt juoma oli muuten aivan ihana terveellinen kesädrinksu :) Sushien jälkeen suunnattiin vähän kaupoille, sitten Kakkugalleriaan kaakulle (sitruuna-marenkikakku…mä koen pienen kuoleman joka kerta kun syön sitä, se vaan on NIIN hyvää!) ja lopuksi leffaan katsomaan Poikani Kevin. Aika karu leffa, mutta tosi hyvä ja valaiseva. Leffa kertoo siis koulusurmaajan tarinan hänen äitinsä näkökulmasta. Tarina lähti liikkeellä Kevinin vauvaiästä, ja täytyy kyllä sanoa, että harvoin kukaan lapsi on noin karmiva… tai siis ei koskaan. Mutta vähän raffimman tyylilajin ystävät käykää ihmeessä katsomassa!

Näihin kuviin… ;)

4 vastausta artikkeliin “Oho, sunnuntainakin voi olla kivaa ;)

 1. Sunnuntaina VOI todellakin olla kivaa =D Mä oon kyl samaa mieltä, et Tokyo 55 on parempi, mut toi Hanko sushi oli myös hyvä ja sijainnilta aivan loistava!! Lisää mukavia sunnuntaipäiviä, kiitos =D

  Tykkää

 2. Käy joskus tyyppaamassa tossa Fredalla Sushibar+wine, ihan loistava ja NIIIN hyvää sushia! Lisäks paikka on ihanan rento ja lähellä keskustaa :)

  Tykkää

  1. Itse asiassa oon käynykin siellä kerran ihan vähän aikaa sitten ja tykkäsin kyllä tosi paljon! Oltiin vaan kaverin kaa silloin niin super huonolla tuulella molemmat, et ehkä kannattaa mennä kokeilee toisen kerran sellaisena päivänä kun kaikki maailmassa ei vituta ;D

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s