Päivän meikki

Atk-tukihenkilö a.k.a blondi tässä moiiii

Dodiiiiii, takaisin pelimestoilla =D Fiksummat kertoi, että kuvia olisi kannattanut pienentää ennen niiden lataamista blogiin, koska digikuvat vievät aivan järjettömästi tilaa. Noh..mähän fiksuna tyttönä en ole edes ajatellut, että blogiin lataamieni kuvien tila olisi jotenkin rajallinen. Pienessä mielessä ei ole käynytkään, että kuvia pitäisi pienentää (pakata?) ennen postaamista. Niinpä tämä ilta on kulunut kivasti blogia siivotessa, olen joutunut poistamaan jonkun verran postauksia kokonaan, koska en jaksanut ruveta kuva kerrallaan niitä jälkikäteen pienentämään. Tämä siis teille muille (toivottavasti teitä ON muita) blondeille tiedoksi, että pienentäkää herran tähden kuvanne ennen postaamista. Mä meinasin eilen repiä tukkani irti päästä, kun meni niin täysin hermo tähän hommaan.. Siks kai mulle on noita harmaita hiuksia tullukin hahahaaaaa.

MUTTA eiks oo aika herkullisen väriset huulet kuvassa? Laitoin eilen töihin MUSin Pink soda -rajausta ja Fuchsia-kiiltoa, aika keväistä etten sanoisi :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s