Sisustus ja koti

Living in Salla`s cellar, cellar, cellar

Mulla on uusi eteisen lamppu. Löysin Muuton pelkistetyn hehkulampun Design Forum Shopista ja tuli heti sellainen fiilis, että tämän valaisimen haluan eteisen lampuksi. Poikaystävän mielestä lamppu on karmea. Se näyttää kuulemma ihan työmaavalaisimelta. Kieltämättä tajuan kyllä mitä hän tarkoittaa :) Mutta mä tykkään siitä silti. Ihanan yksinkertainen ja moderni! Täällä asunnossa on jo aika paljon kaikkea katseenvangitsijaa kuten apinatapetti ja iso oranssi olohuoneen lamppu, joten ehkä pieni rauhallisuus on ihan paikallaan.

Mitäs sanotte, ruma lamppu keskeneräisellä työmaalla vai ihanan pelkistetty muotoilun helmi? ;)

Ps Otsikkoa voi laulella Rihannan Umbrella-biisin melodialla, niin pääsee meidän viime kesäisen kolmekymppisreissun tunnelmaan, ensimmäinen yö Lontoossa sujui hotellin kellarikerroksessa torakoiden ruokana. ”Best value under the sun” oli hotellin slogan. Best value, my ass :)

4 vastausta artikkeliin “Living in Salla`s cellar, cellar, cellar

  1. Mun pitiki sanoo tosta lampusta, kun kävin teil viimeeks… Ja siis, et mun mielestä se on MAGEE! Taikissa on muuten aivan ihana kahvila/ruokala, jossa on just tollasii lamppuja. Niit on monta rykelmässä vähän eri tasoissa. Mä aina kattelen ja ihailen niitä, ku käyn siellä. Mut arvasin kyl, et Ari ei lämmenny =D hehhheeeehe

    Tykkää

  2. Hehehhe :D joo ihmisillä on erilaiset maut ;) mutta täytyy kans sanoo et ehdottomasti peukutan tolle lampulle!! Itsekin oon haaveillu samantyyppisestä :)

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s