Asusteet · Avautumista · Päivän meikki

If it hasn`t been your day or week or month…

Mulla oli tänään vähän huono päivä. Tai no okei, huono viikko. Ja tänään on vasta keskiviikko phuuuh. Mulla oli tänään kaksi vaihtoehtoa töiden jälkeen, mennä kotiin peiton alle tai Macille moikkaamaan Jannikaa, joka oli tarjoutunut (oikeesti! ;) vähän meikkailemaan mua. Valitsin jälkimmäisen. Onnea on kaveri, joka on maailman paras meikkaaja!

Tein myös löydön, tai oikeastaan menin vartavasten ostamaan silmälasien (ja aurinkolasien) nauhaa. Mulla kun on lukulasit, niin monesti lasken ne työhuoneesta lähtiessä pöydälle, otan ne käteen, laitan ne otsalle. Ja aina ne ovat hukassa. Mun on varmaan vuoden verran pitänyt jo prillinauha ostaa, ja nyt kun bongasin mieleiset Gina tricotista, ja vielä vain muutamalla eurolla, niin ei tarvinnut kahta kertaa miettiä.

Kotimatkalle ostin vielä ehdottoman lempijuomani, Robert`sin latten, ja mieliala oli parantunut ainakin sata pykälää. Onneksi, phuuuh (taas)! Tarinan opetus, jokaisilla silmälaseilla on pinkki reunus ;D

7 vastausta artikkeliin “If it hasn`t been your day or week or month…

  1. Noi on lukulasit, eli plussaa on muistaakseni 0,50 toisessa ja 0,75 toisessa silmässä. Ja sit hajataittoa on molemmissa silmissä :)

   Tykkää

 1. Great blog! Do you have any hints for aspiring writers?I’m planning to start my own blog soon but I’m a little lost on everything.Would you suggest starting with a free platform like WordPress or go for a paid option?There are so many choices out there that I’m totally confused .. Any ideas? Appreciate it!Here is my homepage … nummerupplysningen

  Tykkää

 2. Нi! I κnοw this is sοmewhat off-topic but I had to ask.Dоes running a well-eѕtablіshed blog lіkе уours takе a lot of wοrk?I’m completely new to running a blog but I do write in my journal on a daily basis. I’d likе to start a blog so I will be able to share mу own expeгiencе anԁ νіewѕ online.Plеasе let me know if you have any recommendatiοns or tips for new asρiгіng blog oωnerѕ.Thanκyou!mу ωeb page … Nummerupplysningen.Se

  Tykkää

 3. Greetingѕ! Quiсk question that’s completely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My site looks weird when viewing from my iphone4. I’m trуing to fіnd a themе оr plugin that might be able to сοrrect thiѕ іssue.If you have аny rесommendаtions, pleasе share.Thаnk you!Here is my pagе – rhinoplasty surgery

  Tykkää

 4. Wow that was unusual. I just wrote an really long comment but after I clicked submit my comment didn’t appear. Grrrr… well I’m not writing all that over again. Anyways, just wanted to say excellent blog!My web-site: free contact search

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s