Hiukset · Päivän look

Piristystä päähän

Terkkuja kampaajalta! Päätin tällä kertaa vähän repäistä.

No ei vaiskaan :-) Syyllinen mun lilaan tukkaan on tässä..

..eli Kevin Murphyn Color bug. Bongasin kyseisen väripallukan jo jokin aika sitten jostain lehdestä, mutta en pikaisen googlettelun jälkeen löytänyt myymälää, josta sitä saisi. Sitten unohdin koko jutun, kunnes Isadora lanseerasi nyt keväällä hiusmaskaran, ja Color bug muistui taas mieleeni. Täytyy sanoa, että jouduin kyllä etsimään bugia ympäri Helsinkiä, mutta lopulta etsinnät palkittiin, kun sain kiikutettua bugin kassalle helsinkiläisessä kampaamossa (Hairstore ei myynyt, Stocka ei myynyt, Kluuvin hiuskaupasta oli loppu…).

Siinä missä hiusmaskara tekee hiuksista liistakkeiset ja tuo mulle takauman teiniajoilta, Color bug on liitumaista kokoon puristettua jauhetta. Hiuksista ei tule likaisen tai klähmäisen oloiset, ihanaa. Kello oli eilen illalla yli 11, kun sain pakottavan mielihalun ruveta lilantamaan hiuksiani. Tekemällä oppii, niinhän se menee ;) Värin levitys oli muuten tosi helppoa, mutta vaalennetuille hiuksille suositellaan laitettavaksi pohjalle hiuksiin jätettävää hoitoainetta, ettei väri tarttuisi hiukseen liiankin hyvin, vaan lähtisi seuraavassa pesussa pois. Mä vetelin hoitoainetta sinne tänne, ja lopulta en ihan tiennyt oliko sitä värin alla vai ei :) Ensi kerralla ehkä voisi aloittaa vähän ennen yötä ton homman ja vähän enemmän ajatuksella haha. Mutta aivan ihana idea mun mielestä ja näppärämmät tyypit voi tehdä ihania liukuvärjäyksiäkin tukkaan, värin saa hiukseen haaleana tai aika tummana niinkuin mulla (ensi kerralla koitan tota liukuvärjäystä, katsotaan miten tytön käy).

Mitäs pidätte? :)

7 vastausta artikkeliin “Piristystä päähän

 1. Wau, Tosi kiva!!! Mulle kans muistuu teiniajoilta mieleen se hiusmascara :D se oli tosiaan semmosta tököttiä et esim hiusten harjaaminen ei tullu sen ”raidan” kohdalta mieleenkään :D Mutta toi vaikuttaa tosi hyvältä!! Toimii parhaiten varmasti just noissa vaaleissa hiuksissa!

  Tykkää

  1. Ainiin, sitä piti vielä sanoa, että näin jossain blogissa, että pinkkiä bugia oli laitettu tummaan tukkaan, ja näytti tosi kivalta siinäkin! :)

   Tykkää

 2. Nimenomaan, sellaista tököttiä se oli :) Ja joissain blogeissa oon nähnyt tätä uutta hiusmaskaraa ja näyttää ihan samanlaiselta se lopputulos…yyyyyh. Ja tosiaan bug ei muuta hiusten ”koostumusta” (vitsi et on sanat hukassa ;) mitenkään!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s