Sisustus ja koti

The bad girl of the family?

Katsokaa miten hieno kortti oli väsynyttä työläistä kotona odottamassa! Kortti on siskolta Lissabonin reissulta ja ihan mun ”näköinen”. On muuten ihana saada välillä postissa muutakin kuin laskuja (tosin veroehdotusta odotan kuin kuuta nousevaa, en ymmärrä MITEN en oo vielä saanut sitä!).

Aika hauska juttu, huomasin heti uuden kortin saatuani, että hetkinen, tämähän muistutta mua jostakin. Siirtelin sitten vähän roinaa jääkaapin ovessa ja tadaa, siellä oli kaverilta pari vuotta sitten saatu kortti. Jotakin samaa näissä on, vai mitä ootte mieltä? ;) Väritkin on niin samat molemmissa, että tuli heti mieleen etsiä hienot mustat kehykset ja iskeä kortit siihen vierekkäin!

2 vastausta artikkeliin “The bad girl of the family?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s