Sisustus ja koti

Viidakkovitriini

Welcome to the jungle!

Sain vihdoin erinäisten käänteiden jälkeen mummolta perimäni valkoisen vitriinikaapin siskoni luota itselleni. Operaatio oli hyvä toteuttaa poikaystävän ollessa ulkomailla, koska hän ei pidä kaapista yhtään ;) Mä sen sijaan olen aika tykännyt siitä ihan älyttömästi, edelliseen kämppääni se ei vain mahtunut. Lätkin yösydännä apinatapetin edessä olevaan vitriiniin lemppariastioitani, laitoin orkidean ja jukkapalmun sen päälle ja totesin, että jaahans, viidakko =)

Hmm, mitähän tonne alahyllylle laittaisi.. :)

Vähän kuumottavat noi apinansilmät tuolla raoissa :)

Puhuttiin juuri perjantaina muuttoa suunnittelevan kaverini kanssa, että miesten on usein mahdotonta ymmärtää, että nainen pitää tavaroista, joilla ei tee mitään tai jotka vain keräävät pölyä. Tai siis totta kai lasikulholla on myös käyttöfunktio, mutta kuinka monta lasikulhoa ja -purkkia keskivertonainen oikeasti tarvitsee? Lasipurnukoiden lisäksi toinen kestoihmetyksenaihe meillä on kynttiläsomisteet, joihin voi laittaa tuoksuvia tuikkuja. Miksi, oi miksi niitä pitää olla enemmän kuin yksi? No siksi, että on valinnanvaraa tietty :) Ei kaiken tarvitse aina olla niin järkevää ja käytännöllistä, jos näistä epäkäytännöllisyyksistä saa pientä iloa elämään! Tai siis sitä mieltä mä olen :)

7 vastausta artikkeliin “Viidakkovitriini

  1. Sä oot postaillut tänne niin ahkeraan että :) Mahtavaa!!! Ja apis-tapetti, se vaan on NIIN ihana ja tuo hyvän mielen :) Ja vitriini on myös niin ihana !!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s