Päivän look

Mittatilausfarkut Nomolta

Katos, Rikin musta Kongi-lelukin pääsi kuvaan :)

Sain siskoltani synttärilahjaksi lahjakortin Nomo-nimiseen liikkeeseen. Kyseessä on uusi suomalainen konsepti, jossa ideana on se, että koska jokainen meistä on eri kokoinen ja mallinen, tarvitsemme myös mittojen mukaan tehdyt farkut. Tiedättehän ongelman, farkut menevät ylös, mutta eivät kiinni. Tai jos vyötärö on sopiva, on niin pieniä farkkuja aivan turha yrittää tunkea päälle. Mä kuulun siihen osastoon, että jos farkut ovat lahkeista sopivat, niin niitä ei meinaa millään saada kiinni. Turhauttavaa ;)

Nomon liike sijaitsee Helsingin Kampin kauppakeskuksessa. Liikkeessä ei suinkaan hiimailla mittanauhan kanssa, vaan sen sijaan mennään huvipuiston laitteelta näyttävään vartaloskanneriin, joka ottaa strategiset mittasi alle minuutissa. Kuten voi farkuista huomata, tekniikka toimii! Koon lisäksi farkut saa muiltakin osin toiveiden mukaisena. Ne saa kapeana, leveänä, boot cutina, tummana, vaaleana, korkeavyötäröisinä, matalavyötäröisinä, pienillä taskuilla, isoilla taskuilla. Muutamia esimerkkejä mainitakseni :) Mä valitsin kaikkein kapeimman, matalavyötäröisimmän, vaaleimman ja kulutetuimman mallin. Olisin itse asiassa toivonut vieläkin vaaleampaa pesua, mutta sellaista ei ollut saatavilla, ilmeisesti ei ollut vielä löytynyt sellaista vaaleaa pesua, joka olisi ollut kestävyydeltään Nomon kriteerit täyttävä. Sitä odotellessa siis :)

Hintaa farkuille tulee n. 130 euroa, eli ei sen enempää, mitä monesti saa farkuista pulittaa muutenkin. Farkut myös toimitetaan kotiisi, työpaikallesi tai postiin. Ainoa miinus minulta tulee todella pitkälle toimitusajalle. Yleensä se on muistaakseni 5-6 viikkoa, mutta minun farkuillani meni 10-11 viikkoa saapua. Onneksi sain Nomolta pienen lahjakortin vaivanpalkaksi :)

Tyyris farkkujen omistaja =). Mitäpä siellä annetaan tuomioksi mun mittatilauspöksyistä?

4 vastausta artikkeliin “Mittatilausfarkut Nomolta

    1. Kiitos, mäkin tykkään! :) Uskon, että toimitusajat tulevat tuosta lyhenemään, kun asiakkaat urakalla löytävät uuden yrityksen ja sitten voi yrityskin maksaa tuotannosta vähän enemmän, mitä kautta voisi toimitusaikakin lyhentyä. Tai näin ainakin toivon :)

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s