Korut · Päivän look

Nalle kaulassa

Ostin Kanarian lomalta kännykkäkoruksi tarkoitetun bling bling nallen. Keksin sitten tehdä siitä mieluummin kaulakorun ja tulos näyttää siis tältä. Mä tykkään :)

Sain töissä palautetta, että vietänkö aamuisin kuinkakin kauan aikaa vaatteita ja asusteita matchaillen (vrt. aluspaidan ja ketjun värit). En sitten viitsinyt kertoa, että mulla on tietyt värit joista tykkään eniten, ja siksi vaate- ja asustevalikoimani ovat puolivahingossa toisiinsa sopivia :) Enemmänkin haaste on siinä, että en pidä siitä, että kaikki on sävy sävyyn. Pitää aina rikkoa harmoninen kokonaisuus jollakin ;)

Että mä sitten tykkään näistä vapaapäivistä!! Nyt niinkin rankkaan puuhaan, kuin kahvin keittoon ;) Laters!

2 vastausta artikkeliin “Nalle kaulassa

  1. Luin taas kuukauden tekstit kerralla! :D Hetki meni mutta kaikki tuli luettua! Nykyään aina käy näin blogien kanssa kun uppoutuu niiden maailmaan… OLi pakko kommentoida että sulle sopii noi hiukset älyttömän hyvin tonne taakse kammattuna! Näytät jotenkin tosi raikkaalta, eikä toi turkoosi paita pahenna tilannetta yhtään =D

    Tykkää

    1. Kiitti Jansku! =) Ja kiva kun kommentoit!Mäkin tykkään tosi paljon pitää etutukkaa takana, mutta ainoa ongelma on, että mulla on otsassa vaakaRYPPYJÄ (hui, melkein en uskaltanu kirjottaa koko sanaa ;).. Eli toi kampaus vaatii hyvän ihopäivän (tai hyvät meikit heheee)… :P

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s