Päivän look

Punttispäivän asu

Shiiiiit, onks pakko…

Mietin ennen pääsiäistä, että olispa kiva jos jaksaisi pyhien aikana kerran raahata ruhonsa punttikselle. Taas kerran motivaatio saatiin varmistettua uusilla varusteilla (jotka kyllä tulivat todella tarpeeseen) eli Stadiumin kamppispäivillä, jossa kaikesta sai -25 %. Kävin eilen ennen pääsiäispäivällistä piipahtamassa Stadiumissa ja ostin kuvassa näkyvät Niken trikoot ja pinkin topin. Eikä ollut tänään ees vaikea lähteä reippailemaan ;)

Pakko ei oo ku kuolla ja maksaa veroja.

Niinkuin jo aiemmin mainitsin, ennen tämän viikkoisia käyntejä mun ja punttisalin suhteessa on ollut parin vuoden tauko. Meinasin pissata housuun, kun huomasin Niken byysien lapussa lukevan tekstin Slim fit, to show off your muscles. Ah-hah-hahahaaaaaaaa, siis MITÄ lihaksia?? =D

Jeejee, vielä yks kokonainen päivä vapaata! Voisin samantien pitää koko viikon vapaata, ei sillä…

2 vastausta artikkeliin “Punttispäivän asu

  1. :D :D Mun motto!Hyvin on lähtenyt käyntiin! Ekan kerran otin aika iisisti, en halunnu heti kättelyssä jotain kivaa revähtymää mut eilen sitten jo vedin ihan täysillä. Ja sen kyllä huomaa. Peppulihakset on ihan jelloo!! Katotaan pääsenkö huomenna kävelemään :D

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s