Avautumista

Do I have a problem?

Hei, olen Salla. Olen suklaa-addikti. (Hei Salla)

Mitenhän tämä on oikein tämmöiseksi mennyt, kysynpä vaan?? Mä oon siis aina tykännyt makeasta ja yhtä parin viikon mittaista poikkeusta lukuunottamatta en ole harkinnutkaan karkkilakkoa. Nyt on kuitenkin tilanne se, että en tiedä pitäisikö turvautua niinkin äärimmäiseen vaihtoehtoon. Kuvassa on mun kaapista tällä hetkellä löytyvä suklaa. (Ja joo, siellä on näiden lisäksi vielä kokoelma karkkikarkkia, mutta se onkin toinen juttu ;) Nyt ne, jotka ajattelevat, että tämä on joku pääsiäiseen liittyvä erikoistilanne, joutuvat pettymään. Kaikki, jotka mut tuntevat, tietävät, että meille voi tulla kylään koska vaan, ja vastaava selection löytyy kaapista. Ja kaapilla käydään joka ilta, ei vain viikonloppuisin. Mä en kuitenkaan vedä mitään suklaaövereitä, ennemminkin syön aika maltillisen määrän, mutta JOKA jumalan päivä.

Mitä sanotte, onko mulla ongelma?

10 vastausta artikkeliin “Do I have a problem?

  1. :D Muakin alko nyt naurattaa!! Ja hauskintahan tässä on se, että ostin virpojille hirveen läjän munia, ja eihän täällä käyny YKSIKÄÄN!! Eli mulla on nyt sitten kuvan suklaiden lisäksi kulhollinen suklaamunia hahahahahahahaaa

   Tykkää

 1. Hei Salla =) Muakin naurattaa… Mut siis tosiaan on aina hauskaa tulla kylään, kun tietää, että pääsee maistelemaan ihania (ja mulle uusia) herkkuja!

  Tykkää

  1. Hahaaaa, kivaa et teillä on kivaa :D Muistin tässä juuri, että kuvasta puuttuu virpojille varattujen suklaiden lisäksi myös Ben&Jerry chocolate brownie -jäde. Ja ostin tänään suklaapatukan. Ooops.

   Tykkää

 2. Heh heh, suupieliä nykii täälläkin. :)Et ole ongelmainen. Mun mielestä ihminen, jolla on aina tollanen läjä herkkuja kaapissa, ei ole suklaaongelmainen. Suurempi ongelma olisi, jos ne samaiset herkut tulisi syötyä joka ilta ja seuraavana päivänä ostettua uusi satsi!!!

  Tykkää

  1. Ihanaa, kiitos kommentista! Niin hyvin perusteltu mielipide, että voin vaihtaa ”tää on sairaus” -hokemani ”tää on elämästä nauttimista” -lauseeseen! :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s