Asusteet

Korutuliaisia itselle

Ostin Kanarian reissulta muutaman ihanan korun itselleni. Mulla on joku juttu pöllöihin, ja nämä taitavatkin olla jo mun kolmannet pöllökorvikset, nyt niissä on vaan pinkki twist ;) Tähtikorviksiin tykästyin kanssa kovasti. Sopivan isot, mutta kuitenkin aika hillityt, joten niitä voi käyttää monenlaisen asun kanssa. Lisäksi mulla on käynnissä joku positiivisen psykologian juttu, eli yritän ajatella itsestäni mukavia juttuja, enkä anna perfektionistiluonteeni painaa itsetuntoa alaspäin ja etsiä vain puutteita ja virheitä omasta itsestä. Nämä tähdet voivat muistuttaa siitä, että jokainen meistä on tähti, juuri sellaisena kuin on! :) Ostin muuten poikakaverille reissusta jääkaappimagneetin, jossa lukee ”If your dog thinks you`re the best, don`t seek a second opinion.” Word!

Pikkuisella nallella on rusettikin kaulassa :) Se on tarkoitettu kännykkäkoruksi, mutta aion pitää sitä kaulakoruna mun vanhan donitsikorun vihreässä ketjussa. Kaulaan heti huomenna :)

4 vastausta artikkeliin “Korutuliaisia itselle

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s