Päivän look · Päivän meikki

Casual friday -look

Haha, tarkoitus oli ottaa kuvia mun uudesta Macin huulipunasta (jota BTW aion sit käyttää seuraavat kolme kuukautta putkeen, niin paljon siitä tykkään ;). Lopputulos on se, ettei huulipuna ehkä pääse niin oikeuksiinsa kuvissa, mutta paljon muuta kyllä näissä kuvissa näkyy. Kuten mun perjantain -toin kesän Kanarialta- lookkini.

Reikäneule on matkatuliainen Stradivariuksesta, pinkit pökät H&M:ltä Suomesta, jalassa Conssit ja neuleen alla Guessin kauluspaita.

Dodii, tässä näkyy nyt sitten se huulipunakin ;) Aivan ihana super kylmä pinkki Macilta, sävy Naughty Sauté. Tarkkasilmäisimmät huomaavat varmaan, että mulla on myös uudet ripset. Eli pidennykset :) Mulla on ollut pidennykset aiemminkin, mutta jouduin luopumaan niistä noin vuosi sitten, koska herkät silmäni ärtyivät pidennysten laittamisesta (liimasta?) tosi paljon. Nyt kuitenkin otin härkää sarvista ja päätin yrittää hommaa uudelleen, koska ”ripsityyppini” Tiina Beatista oli hankkinut herkkäsilmäisille sopivaa liimaa. Ikäväkseni täytyy sanoa, että kyllä silmät (tai oikeastaan mun mutantti oikea silmäni, joka ei ilmeisesti mene kunnolla kiinni..weirdddd) nytkin ärtyivät vähän, mutta melkoinen parannus oli tapahtunut. Aion katsoa ainakin yhden-kaksi huoltoa miltä homma tuntuu. Tykkään kyllä niin paljon siitä, miten paljon ripset tekevät yleisilmeeseen ja miten ilman meikkiäkin näyttää siedettävältä :) Ripsi-Tiina on ihan super hyvä tekijä näissä hommissa, joten jos joku kaipaa hyvää ripsien laittajaa, niin Beatiin vaan soittoa menemään! :)

4 vastausta artikkeliin “Casual friday -look

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s