Reissut

Kesäfiilistä Kanarialla

Näkymä meitin partsilta (rajoitettu merinäköala luki huonekuvauksessakin ;)

Crepe con nutella

Päiväsiesta kahvin merkeissä partsilla

Churroja ja (pahaa!) cappuccinoa ostarin kahvilassa

Ihanan turkoosi meri

Mun aurinkovoiteet, voisi sanoa, että olen suht hysteerinen sen suhteen, etten halua palaa ;)

Jos viikon lomaa aurinkoisella Kanarialla haluaa kuvata lyhyesti, sanoisin, että voi elämisen helppoutta ja miellyttävyyttä. Paikassa, jossa ei oikeasti ole nähtävyyksiä, seikkailua tai ylipäätään mitään extremeä, voi todellakin keskittyä olemiseen ja chillailuun. Puhumattakaan siitä, miten hyvin jo viikossa pääsee irti arjesta kun lähtee reissuun. Me likey very very much. Ja suuri kiitos reissun onnistumisesta kuuluu ystävälleni Paukulle, joka arvostaa minun laillani relaxoitumista sanan varsinaisessa merkityksessä.

Ja jälleen kerran sain muistutuksen siitä, miten paljon rakastan aurinkoa ja lämpöä. Välillä tuntuu, että olen syntynyt täysin väärään maahan, välimerellinen ilmasto olisi niin paljon enemmän mun juttu, kuin tämä lumi, loska, tuuli ja pimeys. Ekana aamuna Suomessa olin oikeasti järkyttynyt avattuani ikkunan…”missä helv.. se aurinko on??” Noh, näillä mennään ;)

6 vastausta artikkeliin “Kesäfiilistä Kanarialla

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s