Kiehl`s · Luonnonkosmetiikka · L`Atelier des Délices · Meikkijuttuja

Lisää kuivan ihon kavereita

Kerroin teille jokin aika sitten tuotteista, jotka auttavat todella kuivaa ihoani selviämään talven koettelemuksista. Sittemmin kartutin rasvaputelikokoelmaani vielä muutamalla tuotteella, jotka osoittautuivat todellisiksi löydöiksi.

Oletteko koskaan käynyt muutama kuukausi sitten Suomeen rantautuneella Kiehl`sillä? Mä kävin siellä ensimmäistä kertaa pari viikkoa sitten ja voin sanoa, että kokemus oli todella positiivinen. Liike oli aivan ihanasti sisustettu ja asiakkaat toivotti tervetulleeksi oven suussa seisova luurankoherra, joka kuulemma on jokaisessa liikkeessä ja Kiehl`sin symboli =) Minua palvellut myyjä oli niin ystävällinen, oli ihana astua sisään liikkeeseen, kun ensimmäisenä sanotaan ”Tervetuloa Kiehl`sille”! Myyjä kertoi, että Kiehl`s on perustettu 150 vuotta sitten Jenkeissä ja se on alunperin ollut apteekki. Itse brändi on keskittynyt ihonhoitotuotteisiin, joskin valikoimassa on myös muutama meikkituote ja hiustuotteita. Ystävällisen palvelun lisäksi toinen plussa oli se, että kun kerroin, että multa ei varsinaisesti puutu juuri mitään tuotteita, ja lähinnä halusin kartoittaa liikkeen sitä varten, että kun jokin tuote loppuu, niin josko ostaisin sen Kiehl`sistä, niin myyjä lupasi antaa kotiin kasan näytteitä. Siis jo ennen, kuin hän tiesi minun ostavan yhtään mitään. Mulle jäi liikkeestä, palvelusta ja tuotteista tositosi hyvä fiilis! MUTTA asiaan..:) Ostin siis kuitenkin pari juttua ;), joista yksi on tehokosteuttava algae-naamio. Olen nyt testannut tuotetta kaksi kertaa, ja iho todella on silkinpehmä naamion jäljiltä!

Toinen ostokseni oli käsivoide todella kuiville käsille. Vein voiteen töihin (eikös mulla ookin kiva motivaatiokuva työpöydällä? ;) ja tyk-kään! Tässä on ihan oikeasti haastaja Cold creamille!! Nopea pehmitys halkeileville käsille ja tosi kiva paksu koostumus.

Kolmas kuivan ihon pelastaja-skaban raskaansarjalainen on kosmetologiltani Cindyltä ostettu L`atelier des Delices -sarjan kuivan ihon yövoide. Ranskalainen sarja on Cindyllä ihan uusi ja saapui itse asiassa sopivasti samana päivänä kuin männä viikolla kävin kasvohoidossa. Kyseessä on luonnonkosmetiikkasarja, jonka kaikki tuotteet tuoksuvat KARKILTA!! Tämä yövoide, joka muuten kosteuttaa super hyvin, tuoksuu karamelliomenalta. Jos et tykkää tuoksuista, tämä sarja ei ole sinulle, mutta tuoksuja fiilistelevät ihmiset, sanon vaan, että nam :)

Mulla on käynyt nyt ihan yber hyvä tuuri näitten kosteustuotteiden kanssa, vanhat ovat olleet yhtä hyviä kuin aina ennenkin ja uudet ovat kaikki osoittautuneet loisto-ostoksiksi. Bring it on, pakkanen! :)

2 vastausta artikkeliin “Lisää kuivan ihon kavereita

  1. Tää on just tätä!!! Rahat ihan finaalissa ja löysin täältä taas vaikka mitä kivaa!!!!! Tarttisin IHAN TOSI yövoiteen ja sen on oltava toi karkintuoksuinen!!!!! :-D

    Tykkää

  2. :D Noi L`atelier des Delicesin tuotteet ei oo mitään ihan himohintaisia.. Että etköhän sä jostain tilin kätköstä löydä sille sopivan raon?! ;) Mä oikein tunnen, miten hyvää se tekee mun iholle! Ja Reetta sano samaa, kun kokeili :)

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s