Korut

Uutta vanhaa, vm. -69

Olin ihastellut jo vuosien ajan äitini korurasiassa olevaa kultasormusta. Äiti oli saanut sormuksen rippilahjaksi vuonna 1969, mutta ei ollut juurikaan sitä käyttänyt, koska ei kokenut sitä oman tyylisekseen. Minä sen sijaan sytyin ihanuudelle heti, kun sen aikoinaan ensimmäisen kerran näin.

Kolmekymppispäivänäni avasin pienenpienen lahjapaketin, ja sieltä paljastui tämä sormus. Ah ilon päivää :) Sormusta piti käyttää kultasepällä pienennettävänä, ja nyt olen vihdoin saanut sen käyttöön. Ihana, just sopivan överi ;D

3 vastausta artikkeliin “Uutta vanhaa, vm. -69

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s