Inglot · Kynnet

Kynnet niin kuin syksyn lehdet

Käväisin muutama päivä sitten uudistetussa Kluuvissa ja samalla pyörähdin Inglotin liikkeessä. Kyseinen kosmetiikkamerkki oli mulle tuttu vain parista blogista ja olikin tosi kiva nähdä ensimmäistä kertaa tuotteita livenä. Myymälä oli kuin karkkikauppa, muun muassa huulipuna- ja kynsilakkasävyjä oli hurja määrä. Pidin kukkaron nyörit aika tiukalla ja ostin vain tämän ihanan kynsilakan. Oranssia lakkaa mulla ei olekaan ollut sitten teinivuosien :)

Kynsilakan koostumus tuntui tosi ihanalta ja lakka levittyi tosi nätisti, tykkään! Väri oli kynsissä ihan sama kuin putelissa. Nyt sitten vain jännittämään pysyvyyttä, joka yleensä kynsilakoissa on se ominaisuus, johon useimmiten pettyy. Kauniit oranssit peukut pystyyn ;D

2 vastausta artikkeliin “Kynnet niin kuin syksyn lehdet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s