Hömppää ja naurua · Shoppailut · Sisustus ja koti

Eläinpiristäjät

Lauantaipäivä ei ala parhaalla mahdollisella tavalla kaktus kurkussa ja tyyny märäksi hikoiltuna (ällöä, I know!). Lauantai on myös huonoin mahdollinen päivä aloittaa stressaamalla seuraavan viikon työjutuista. Yleensä pystyn viikonloppuna unohtamaan arjen rasitukset ja nauttimaan vapaasta, mutta tänään ei ole kyllä irti päästäminen onnistunut. Ajattelin laittaa tänne blogiin juttuja, joista itse yritän repiä hyvää fiilistä näinä ei-niin-hohdokkaina päivinä.

Muumijutut toimii mielen piristäjinä aika usein :) Ootteko muuten ikinä ajatelleet mikä eläin Nipsu on? Mä olin ihan järkyttynyt töissä, kun join päiväkahvia Nipsu-mukista ja työkaveri kommentoi jotain kengurusta. Onko Nipsu muka kenguru?? Mun maailmankuva järkkyi ;D

Paul Frank -apinajuttuja tarttui vähän mukaan Hulluilta päiviltä. En yleisesti katso kovin tarpeelliseksi esitellä blogissa bloggaajan alusvaatteita, mutta tuo paketti on niin söpö ja siitä näkee vähän miten söpöjä apinakavereita siellä on :)

Ja nuo sukat..mä <3!

Katsokaa, miten onnellinen Nipsu on, ihana. Mäpä keitän kupillisen hyvää kahvia ja yritän imeä osan Nipsun hyvästä fiiliksestä!
Huoletonta lauantaita!

4 vastausta artikkeliin “Eläinpiristäjät

  1. Ei Nipsu oo kenguru!! Ei se oo mikään eläin, eihän muumit, mörkö tai Hemulikaan ole mikään eläin… Toivottavasti Nipsu sua piristi! Mäkin kävin torstaina Forumin Muumikaupassa fiilistelemässä ja ihastelemassa! <3

    Tykkää

  2. KIITOS!! Sitä minäkin, ei mikään muumihahmo oo normi eläin! :) Yks muumifanaatikko kaverini kertoi muuten joskus, että hemuli on rotu ja mm. Poliisimestari kuuluu hemuleihin :D <3

    Tykkää

  3. En ostanut… Kaksi kertaa pidin kädessä mustavalkoista Muumi-potkupukua, mutta sinne se jäi…jäi myös mun mieleen kummittelemaan… Heijastimia tutkin kans aika tarkkaan, sehän ois ollu vaan järkevä ostos! ;-D Se on kyllä ihana kauppa!! <3

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s