Huulipunat · MAC · Meikkijuttuja · MUS · Päivän meikki

Hulluttelulook

Käväisin eilen Jumbossa Hulluilla päivillä. Hulluahan siellä on, se on selvä. Olen kuitenkin huomannut, että jos ottaa zen-asenteen ja blokkaa kanssashoppailijat pois mielestä, niin kyllä siellä pärjää. Sama tekniikka on muuten oiva tulevia jouluostoksiakin ajatellen :)

Päivän meikki oli tällä kertaa tällainen. Kävin männä viikolla visiitillä sekä M.A.C:illä että Make up storessa ja molemmista tarttui matkaan pientä kivaa :)

Olen ollut mukana ostamassa MUSin First kiss -huulipunaa siskolle ja kaverille. Kummallakin kerralla haaveilin punasta itsekin, mutta koska en sitä tarvinnut, niin jätin ostamatta. Noh, enhän mä suinkaan sitä olisi nytkään tarvinnut, mutta tuo sävy on vaan NIIN ihana, että päätin First kissin olevan ihana lisä meikkipussiini. Ja onhan se :) Myöskään uusi kultainen hylsy ei ainakaan hillinnyt ostohalujani ;)

 M.A.C:iltä sen sijaan ostin huulipunan pohjustusaineen Prep and prime. Tätä kun levittää huulten ympäryksille, niin ei tarvitse välttämättä käyttää edes rajausta ja puna ei silti karkaile huulten ohi. Tuote myös kosteuttaa kivasti kuivia huuliparkojani.

M.A.C:in Paint potit ovat vertaansa vailla. Näitä voidemaisia luomivärejä voi käyttää sellaisenaan, puuterimaisen luomivärin alla tai niin kuin mulla kuvassa: rajauksena. Tuote pysyy luomilla oikeasti koko pitkän päivän, eikä se paakkuunnu luomivakoon tai suttaannu rajauksena käytettäessä. Uusi Paint potini on Imaginary. Loisto tuote :)

Jospa nyt taas pysyisi vähän aikaa poissa meikkiliikkeistä ;)

2 vastausta artikkeliin “Hulluttelulook

  1. Kiitti vinkeistä! Tuo huuliprimeri ja Paint pot kiinnostavat erityisesti!Minäkin kävin heti keskiviikkona Hulluttelemassa, Jumbossa tosin, eikä ahdistanut yhtään! Porukkaa sopivasti, minulla pääostokset bongattuna valmiina ja sitten vain keräämään kamppeet ja jotain pikkulisää siinä sivussa… ;)

    Tykkää

  2. Voin lämpimästi suositella molempia, vaikuttavat tosi hyviltä! Noita Paint poteja on vaikka minkä värisiä, mulla itselläni on tämän uuden lisäksi persikkainen ja perus nude.Meillä on sama ”shoppaile ahdistumatta” -taktiikka :) Pitää tietää mitä hakee, ja sitten vain luovia ihmismeressä kohti päämäärää :)

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s