Sisustus ja koti

Hyviä puolia

Olen ollut kolme viikkoa sairaslomalla. Lontoosta kun tuli tuotua tuliaiseksi muutakin, kuin vaatteita ja meikkejä. Olen tässä yrittänyt ajatella positiivisesti (kyllä, olen todellakin kipeä), ja miettiä kipeänä olemisen hyviä puolia.

Yksi: saa kukkia. Niin, hmm. Sitten?
Jepjep, keksin kolmen viikon sairastamisesta yhden hyvän puolen. Kai sekin on jo jotain?

Orkidean sain siskolta ja viherkasvin (älkää kysykö mikä se on) mummolta. Jess, kivaa, mä lupaan tehdä kaikkeni pitääkseni nämä kaverit hengissä! :) Jospa pian pääsisi jo pois täältä kammiostakin…

3 vastausta artikkeliin “Hyviä puolia

  1. Vähän kivaa, et se kukka oli mieleinen =) Henkka yritti ehdottaa sellasta hullun kokosta palmuu, mut mä olin ehdottomasti orkidean kannalla!! Kovin montaa hyvää puolta ei kyl noin pitkästä sairastamisesta keksi… Varsinki, ku oikeesti haluis mennä töihin. Toivottavasti maanantaina pääset jo =)

    Tykkää

  2. Haha, mähän kyl diggaan niistä megapalmuistakin!! Ihastelin niitä, kun Lauran lahjaa oltiin ostamassa :)Mä näin niin kreisin duunipainajaisen viime yönä, toivottavasti töihin paluu sujuu oikeesti smoothimmin..

    Tykkää

  3. No, ens kerral (mikä toivottavasti ei oo ihan heti *koputtaa päätä*) saat sit megapalmun!! =) Ja eiköhän se duuniin paluu suju just hyvin. Ainaki sul on hyvät tukijoukot siellä =D

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s