Asusteet · Laukut · Shoppailut

My other precious

Sain tosiaan aika mageen kolmekymppislahjan. Ottaen huomioon, että sain sen koiraltani Rikiltä. Rikillä on tosi tarkka silmä, se osasi ostaa täsmälleen sellaisen laukun, jota olin yli puoli vuotta himoinnut.

…Marc Jacobsin Classic Q Huge Hillier Hobo!!!

Olen etsinyt mustaa, isoa, kohtuuhintaista nahkalaukkua jo varmaan kaksi vuotta. Viime jouluna päätin, että ostanpa nyt itselleni laukun joululahjaksi. Noooo, tuo kohtuuhintainen oli se, mikä tökki. Ja suhteellisen pahasti. Tuolloin löysin pari hyvää vaihtoehtoa, mutta en vaan yksinkertaisesti kyennyt latomaan tiskille tarvittavaa määrää euroja. Isot nahkalaukut ovat siis aivan järjettömän suolaisen hintaisia…hoooh. Päätin tuolloin kuitenkin, että kolmekymppislahjaksi ostan itselleni naurettavan kalliin laukun :) Ja nythän kävi niin hyvä tuuri, ettei mun edes tarvinnut, koska Riki luki ajatukseni, ja kantoi tämän kaunokaisen minulle lahjaksi.

Yksi ehdoton kriteeeri mulla laukun valinnassa oli, laukun oli oltava tarpeeksi iso. Ja nyt en tarkoita 10 cm x 10 cm kokoista laukkua, johon naistenlehden mukaan ”mahtuu kaikki tarvittava”. Tai no, tuo sana tarvittava taitaa mulle tarkoittaa hieman eri asiaa, kuin monille muille. Mä kannan koko omaisuuttani mukana. Oikeesti :) Tämä laukku on tarpeeksi iso, yey. Ongelmaksi saattaa ennemminkin muodostua se, että nyt pystyn raahaamaan niin paljon tavaraa mukana, että laukun paino onkin sitten jotain ihan järkyttävää ;)

Minun silmääni laukku miellyttää kovin :) Mitä te sanotte?

4 vastausta artikkeliin “My other precious

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s