Luomivärit · MAC · Poskipunat

MAC me over

Käväisin eilen rankkaakin rankemman työviikon jälkeen (vinkki: ei kannata olla kolmea viikkoa sairaslomalla, kukaan ei ole tehnyt töitäsi sillä aikaa) MACillä pikameikissä uuden MAC me over -kampanjan tiimoilta. Brändin meikkaajat tekevät pikameikkejä uuden kokoelman tuotteilla, eikä käsittely luonnollisesti velvoita ostamiseen. Asiakkaan valinnan mukaan keskitytään silmiin, huuliin tai meikkipohjaan. Ei ollut mitenkään suurensuuri yllätys, että tulin kuitenkin ostaneeksi pari uutta ihanaa tuotetta :)

Vaalea voidemainen shadestick Butternutty on luomiväri, jota voi käyttää yksinään tai puuterimaisen luomivärin pohjalla. Tykästyin tuotteen ideaan, voiko olla helpompaa ja nopeampaa tapaa saada luomille kaunis sävy. Minähän meikkaan arkena nykyisin työmatkalla bussissa (kyllä, aamulla pienikin lisäuni tuntuu ;), joten uskon, että shadestickiä tulee käytettyä ahkerasti. Kaikenmaailman siveltimillä pulaaminen ei oikein meinaan toimi ;)

Toinen ostokseni, puuterimainen luomiväri, on uutta pitkäkestoista mallistoa, joka tuli MACin valikoimiin pysyvästi. Sävyn nimi on Hot paprika :) ja meikkaaja Jannika laittoi sitä mulle poskipunaksi. Ihastuin sävyyn ihan täysin! Täytyy pian kokeilla tuotetta myös luomille ja katsoa onko se yhtä ihana siellä :)

Jos innostuitte pikameikistä MACin tuotteilla, kipin kapin Stockmannille varaamaan aika! :)

2 thoughts on “MAC me over

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s