Asusteet · Shoppailut

My precious

Tajusinpa tässä, että synttäreitä edeltävien kiireiden, Lontoon, ykätaudin ym ym takia minulla ei ole ollut tilaisuutta kunnolla esitellä the täydellisiä nudeja korkkareitani. Enkä myöskään the täydellistä nahkalaukkuani, jonka sain Rikiltä synttärilahjaksi :) Yksi asia kerrallaan, joten tässä ensin korkkareista..

Halusin korkkarit, jotka ovat nudet, kiiltonahkaa, platformilla, hyvät jalassa, korkoa 7-12 cm. Just. Ei sitten ollu mikään helppo rasti. Ratsasin ihan kaikki mieleeni tulevat liikkeet Helsingissä, nettikaupat, koko homman. Vihdoin löysin Yoox.comista lähestulkoon toiveitani vastaavat kengät, ja hintakin oli ihan kohdallaan. Laitoin kengät heti tilaukseen. Sen enempiä avautumatta voin kertoa, että en koskaan ole saanut mistään nettikaupasta niin huonoa palvelua, eikä mitään tilaustani ole koskaan ryssitty yhtä pahasti kuin nyt Yooxilla. Oli sitten ensimmäinen ja viimeinen kerta, kun siitä puljusta mitään tilaan ja piste.

Yooxin kanssa sähläilyyn oli kulunut aikaa varmaan puolitoista viikkoa ja synttärijuhlat lähenivät ja verenpaineeni nousi uhkaavasti. Olin jo aiemmin ihastellut Corso comon kenkiä netissä, mutta jättänyt tilaamatta sen vuoksi, että niitä sai ainoastaan jenkkinettikaupoista. Olin ajatellut, etten jaksa sählätä tullien ja verojen kanssa, puhumattakaan kuinka vaikeaa ja kallista mahdollinen palautus olisi. Enää ei kuitenkaan ollut vaihtoehtoja, joten klikkailin tilauksen menemään. Muutaman päivän päästä lähetti toi paketin töihini, ja työpaikan sisäinen lähetti mulle suoraan kahvipöytään (ei varmaan tartte mainita, että pomoni istui tietysti samassa pöydässä). Kyllä oli työkaverien ilme näkemisen arvoinen =)

Kengät hipovat täydellisyyttä. Ne ovat oikeasti todella mukavat jalassakin, ja päkiän alla on asiaa avittamissa pehmoinen tyyny. Kenkien pohjissa on pienet ”timantit”..täydellistä yksityiskohtien käyttämistä. Kaiken kaikkiaan loisto ostos, onneksi. En olisi handlannut mitään viime hetken kenkäkatastrofia enää ;)

5 vastausta artikkeliin “My precious

  1. Hehe! Sun duunikaverit osasivat varmasti arvostaa sun uusia hienoja kenkiä! ;) Odottelen sitä laukun esittelyä edelleen…!

    Tykkää

  2. :D toi kenkäjuttu oli kyl NIIN hauska – siis siltä osalta mihin ne työkaverit liitty :D Ja noi avokkaat on niin upeet!! Kateeks käy kyn itte ei voi noin korkeita käyttää!! Joten nauti :)

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s