Hömppää ja naurua · Muumit · Sisustus ja koti

Never grow up!

Uudet Muumi-lautaset ostin eilen itselleni, kun olin piristyksen tarpeessa :)

Mä oon miettinyt tänään Muumeja aika paljon (joo, aivoilla voi tehdä myös tällaista hyödyllistä ajatustyötä). Mietin sitä, kuinka aikuista ihmistä pidetään järjestäen vähän outona, jos hän tykkää pehmoleluista, Hello Kittystä ja muista jutuista, jotka mielletään vain lasten jutuiksi. Ja en nyt ollenkaan tarkoita itseäni ;) Muumeissa on jokin ero kaikkeen muuhun lapsekkaaseen tavaraan verrattuna. Muumimukeja on kaikilla, siis ihan kaikilla, eikä kukaan pidä outona, että keski-ikäinen uraihminen juo aamukahvinsa Muumimamma-mukista. Muumeista tykkääminen on sosiaalisesta hyväksyttävää. Tietenkin siinäkin on rajansa. Muumimukit ovat tosi jees, muutkin astiat menevät, mutta pehmojen omistaminen (mikäli siis olet yli 12 vuotta) on jo hieman erikoista. Mulle on aivan sama kuinka lapsellisena mua pidetään, tai pikemminkin en pidä kyseistä ominaisuutta millään lailla pahana asiana. Mieluummin lapsellinen ja hölmö, kuin jäykkä ja huumorintajuton :)

Mä en varsinaisesti kerää Muumi-juttuja, siis sillä tavalla, että ostaisin esimerkiksi kaikki uudet mukit niiden ilmestyessä. Ostan vain ne mukit (ja lautaset), joiden hahmo on mun mielestä söpö :)
Toinen mun suosikkihahmoista on Poliisimestari. Hänen kuuluisi valvoa Muumilaakson rauhaa, mutta mestari unohtuu usein vain polttelemaan piippuaan ja kastelemaan kukkia. Kuin liikkis, snif =D

Kukaan ei kuitenkaan vedä vertoja Mörölle, tuolle möykylle, jonka iso hammasrivi on aina näkyvissä. Kaikki pelkäävät Mörköä, mutta minusta hän on vain väärinymmärretty, ja oikeasti pohjimmiltaan kiltti otus. Ja NIIN söötti. Krrrrrrr valoa, hän sanoo vain, ja suunnistaa öljylamppuaan kohti.

Kivaa lapsekasta perjantaita kaikille!

4 vastausta artikkeliin “Never grow up!

  1. Heh, olen kanssasi samaa mieltä! Mielestäni aikuisen pitääkin olla vähän lapsekas ainakin silloin kun puhutaan Muumeista ja Barbapapoista. :D Mulla on muumimukeja, -lautasia ja Barbapehmoja! :D

    Tykkää

  2. Samaa mieltä – aikuiseks ei tartte tietyiltä osin kasvaa koskaan ja huumoria olla pitää :-) Myöskin kaikki hassun hölmöt päähänpistot, tarrat, ihanan näköset karkit ja kaikki eläimiin liittyvä on ihanaa :-)

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s