Benefit · Meikkijuttuja · Reissut · Shoppailut

Pikkuisia Lontoon kosmetiikkatuliaisia

Voi elämä..miten musta tuntuu, että tää on sadas kerta, kun aloitan postauksen pahoittelemalla sitä, että olen ollut viimeiset miljoona päivää kipeänä. Kerta kiellon päälle, eli tää on taas tilanne. Viimeisen viikon sisällä olen poistunut kotoa kaksi kertaa, molemmat lääkäriin. Toin Lontoosta tuliaisina kivan korkeakuumeisen vatsataudin sitten. Nice. Tämä koko viikko vielä saikkua, eli hyvässä lykyssä jakselen postailla tännekin. Harmittaa tosi paljon, kun blogille on ollut tosi vähän aikaa viime aikoina :(

Siirrytään kivempiin aiheisiin, ennen kuin mä vaivun totaaliseen synkkyyteen. Toin vatsataudin lisäksi Lontoosta ihanaa kosmetiikkaa, joka ansaitsee oman postauksensa :)

Suomen lentokentältä nappasin mukaani YSL:n ripsarin. Itse asiassa etsin Armanin Eyes to kill -tuotetta, mutta koko merkkiä ei kentällä myyty, joten ostin myyjän suosituksesta YSL:n Volume effet faux cils -maskaran. Tarkoitus oli löytää ripsari, joka sekä pidentää että tuuheuttaa. Esimerkiksi edellinen Cliniquen ripsarini pidensi kivasti, mutta koska tuuheuttavaa efektiä ei ollut tippaakaan, lopputulos jäi tosi pliisuksi (varsinkin nyt, kun luomiväritkin ovat pannassa). Olen sattuneesta syystä päässyt kokeilemaan uutta Yy-äs-ällääni vasta kerran, mutta sen perusteella uskallan väittää, että nyt tuli tehtyä hyvä ostos. Toki katsotaan nyt vielä.. :) Jännin juttu oli se, ettei tuote haissut perusmaskaralle, vaan se tuoksui ihanalle, vähän niin kuin miedolle parfyymille. Kaksi pluspistettä tuoksudiggarilta napsahti heti :)

Toinen lentokenttäostokseni oli Lontoon päästä löytynyt Victoria´s secret fragrance mist. Ai että kun sitä on ihana suihkia kroppaan suihkun jälkeen :) Suurin osa tuoksuista oli ätläkkämakeita ja mun mielestä ihan karseita, mutta Juicy apple & lily on ihanan raikas.

Oli IHAN pakko ostaa pari kulttihuulirasvaa… Hei, huulirasvoja tarvii aina ;)

Ja sitten Benefitin ostokset :)

Cha cha tint, Ying my bella -tuoksu ja The Porefessional

Benefitin myyjä oli ehkä maailman ihanin, häntä voin ehkä vähän syyttää, että ”en mä mitään tartte, mut noita Benefittejä on niin kiva kattella” muuttui kassakoneen tsing tsing -ääneksi. Myyjä muun muassa viittasi muhun sanalla ”doll”. Kuin ihana! Ja itse tuotteisiinkin oon mega tyytyväinen ;) Tuota huokosten häivyttäjä Porefessionalia oon miettinyt ennenkin, mut nyt kun myyjä laittoi sitä kasvoilleni, näin oikeasti konkreettisen eron. Kerran olen tuotakin tuotetta ehtinyt kotona käyttää, ja siis KYLLÄ sanon mä!

Cha cha tintiä olin myös aiemmin ihaillut toisessa sävyssä (hennon pinkki). Uutukaista korallin sävyä en yksinkertaisesti voinut vastustaa. Kyseessä on siis kynsilakan näköinen tuote, joka on yhdistetty poskipuna ja huulikiilto. Ja sävy on super ihana. Laitoin Lontoossa tuotetta huulille oranssin huulipunan päälle ja avot, neon-Salla was here. Tykkään! Tuoksu sen sijaan oli täysi heräteostos. Mutta hei, näettehän te miten ihanassa talossa ”hänet” myytiin. Niin ja bonuksena (hehee) tuoksu oli super ihana.

Nyt kun vielä pääsisi pois tästä kammiosta ihmisten ilmoille, niin ois kauheen kiva. Muksaa viikkoa :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s