Päivän look

Nuhanenä rillirousku

Mööööööh, moooon flunssassa :P Eilisen työpäivän yritin selviytyä näillä, mutta tänään oli sitten pakko jäädä kotiin lepäämään. Mutta täytyy tänne ihan itseä piristääkseni kirjoittaa jostain kivasta :) Tajusin eilen, että blogissa ei taida olla yhtäkään kuvaa musta silmälasit päässä. Joten räppäsin töissä otoksen :)

Viime viikkoisten huulipunakokeilujen jälkeen olen tälläkin viikolla jatkanut testauslinjalla. Nimittäin olen huulipunan sijaan värittänyt koko huulet huultenrajauskynällä ja lisännyt väritöntä kiiltoa päälle. Tulee tosi kiva neutraali lookki, eikä tartte ostaa yhtään mitään uusia tuotteita, kun rajauskynät ja läpinäkyvä kiilto ovat jo olemassa :) Tässä eilisen kuvassa mulla oli käytössä oranssinpunainen kynä. Huulipunan kanssa käytettynä tulos on tällainen. Aika iso ero!

Nyt tekemään jättimäinen jätskiannos, ihan siis vaan kurkkukivun takia ;)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s