Päivän look · Päivän meikki · Shoppailut

Supersunnuntai

Päivän aktiviteetit kuvina :) Tänään oli bloggaajien kirppis Forumin Kukontorilla, jossa joukko bloggaajatyttöjä ja -poikia myi vanhoja vermeitään. Mä olin tietysti tikkana paikalla, ja teinkin aikas hyviä löytöjä! Vai mitä sanotte: Just femalen musta jakku, Leen farkut, Nanson kukallinen tunika ja Biancon neonpinkit korkkarit, kaikki yhteensä alle 50 euroa! Tykkäääään! Lisäksi löysin Weekdaysta aivan täydelliset tuolit parvekkeella kirjaimellisesti heräteostoksena. Käveltiin liikkeen ohi, huomattiin tuolit, pysähdyttiin istumaan, ja ostopäätös teki itse itsensä :) Sokerina pohjalla käytiin hiljattain avatussa Vapiano-ravintolassa, joka on mulle tuttu Tukholmasta, ja yksi kivoimmista ravintoloista ever. Paikka on avattu nyt Kaisaniemenkadun ja Mikonkadun kulmaan, ja terassi on yksi Helsingin parhaista. Ja se ruoka…namimaiskis!

Superkiva päivä on ollut, yleensä mulla jotenkin tuppaa sunnuntait olemaan aika tylsiä ja vähän masentaviakin. Tämä päivä oli todellakin poikkeus!

Ps Osallistukaa ihmeessä huulipuna-aiheiseen kilpailuun tästä, kilpailuaikaa tiistai-iltaan asti! :)

4 vastausta artikkeliin “Supersunnuntai

  1. Aivan huippuja noi sun löydöt – vielä kerran pakko hehkuttaa :)Ja noi kynnet – Lisää niitä jatkossa tänne, joooko !!!?:-)))

    Tykkää

  2. Kiitti, mustakin! :) Ja se sun laukku ja koru kans!! Mä oon niin innoissani tästä ”ranskalainen manikyyri Sallan tapaan” -jutusta, että aivan varmasti tänne pärähtää pian uusia väriyhdistelmiä ;D

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s