Hömppää ja naurua · Korut

Salla kolkyt vee

Sain keskiviikkona kultasepänliikkeestä tekstiviestin, että Hello Kitty Nomination -palat olivat vihdoin saapuneet. Rynnistin tietenkin suoraan töistä liikkeeseen ja valkkasin itselleni perhosKittyn (siis aivan TÖRKEEN ihana!! :) Myyjä on palvellut minua lähiaikoina useasti, ja hän muisti hyvin, että Kitty tulee minulle. Hän oli pakkaamassa palaa supersöpöön pahvirasiaan, kun sisään asteli keski-ikäinen nainen. Nainen käveli tiskille, näki Kitty-boksin, ja huokaisi, että nyt kyllä tulee joku pikkutyttö tosi iloiseksi. Mulla petti pokka ihan totaalisesti ja repesin nauramaan :) Naisen ilme oli aika hyvä, kun sanoin, että se tyttö olen minä itse :) Hahhaaaa, priceless!!

5 vastausta artikkeliin “Salla kolkyt vee

  1. Kävinpäs piiiitkästä aikaa kattelemassa blogia, ja täytyy kyl sanoo et toi huulipuna on ihan sun juttu!! Oon itekin miettiny tota huulipunaa pitkään, ja nyt saatan jopa rohkaistua kokeilemaan!! :D Ja iiiiihana hello kitty!!!! Oisinpa nähny sen muikkelin ilmeen!! :D

    Tykkää

  2. Hihi, kiva kun taas tulit vierailemaan blogissa :)) Ja kiitti, mä oon ihan ”koukussa” joka päivä vaihtuvaan huulipunasävyyn..se piristää tositosi paljon :)On ihan loistavaa välillä shokeerata ihmisiä..sille kultasepänliikkeen naikkosellekin olisin voinut tarinoida jostain sukulaistytöstä, mutta toisaalta..miksi ihmeessä? :D

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s