Kilpailu · Päivän meikki

Huulipunatytön seikkailut osa II & kilpailu!!

Jaahas, tuli sitten nukuttua sen verran reilut päiväunet, että ihan turha yrittää vielä mennä nukkumaan. Siispä täräytän teille tänne huulipunahaasteen loput kuusi kuvaa, näinnikkäästi:

Kuva 6.

Kuva 7.

Kuva 8.

Kuva 9.

Kuva 10.

Kuva 11.

Mitäs sanotte kokeilusta? Mä itse oon ollut tosi tyytyväinen, kun huomasin, että näinkin pienellä asialla on niin iso merkitys ulkonäköön, ja ennen kaikkea fiilikseen. Aamullakin vaikka kuinka on väsyttänyt, niin on ihana sutia kivaa punaa huuliin ja kappas, fiilis on noussut pari pykälää. Suosittelen kokeilemaan :)

Huulipunahaasteen tiimoilta ajattelin haastaa teidät, arvon lukijat, kertomaan mikä sävyistä kolahti. Palkintona yhdelle onnekkaalle on Make up storen lahjakortti, jolla saa itse ostettua mieleisensä huulipunan liikkeen valtavasta valikoimasta. Arvoa lahjakortilla on 19 euroa. Homma on simppeli, tsekkaa tämän postauksen kuvat ja edelliset viisi kuvaa tästä. Kerro sitten kommenttiboksissa mitkä huulet ovat sinun suosikkisi. Ilmoita kuvan numero ja sävy (sinnepäin riittää, haluan vain varmistaa, että puhutaan samasta kuvasta :) ja mailiosoitteesi, että saan sinut tarvittaessa kiinni. Aikaa kilpailuun on tiistaihin klo 19 asti. Onnea kaikille tasapuolisesti! :)

6 vastausta artikkeliin “Huulipunatytön seikkailut osa II & kilpailu!!

  1. Jee =D Must paras on ehdottomasti numero 2.!! Siis joku fuksia tai sinne päin… Oletan, et jäbä saa mut kii ihan ilman mailiosotettaki =) Jee, nyt vaan jännäämään!! Yleensä muuten arvonnan järjestäjien perheenjäsenet ei ikinä saa osallistua, mut onneks tällä kertaa..

    Tykkää

  2. Olisin sanonu et se tänpäiväinen :), oliskohan se siis ollut toi kuva 5 puna-oranssi, MUTTA koska en ole varma niin annan ääneni numerolle 8!!:-)

    Tykkää

  3. Onpas tää vaikeeta kun ei onnistu lähettäminen millään. Suosikki vaalee numero 9, kesäisen raikas!Pauliina

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s