Hiukset · Tigi

Tukkajuttuja

Jaahans, taasen oli mukava yllätys postissa odottamassa. Nimittäin hiuspelastus! Kampaamon tuotteita oon käyttänyt jo vuosia ja pulittanut kymmeniä euroja shampoopullosta tippa linssissä. Jokin aika takaperin löydettiin kaverin kanssa pelastaja, nimittäin englantilainen nettikauppa, josta tuotteet saa merkittävästi Suomen kampaamohintoja edullisemmin. Postikulutkaan eivät päätä huimaa, nimittäin neljä puntaa on hinta, oli tuotteita kuinka paljon (tai vielä enemmän) tahansa.

Oon käyttänyt Tigin tuotteita parisen vuotta kampaajani suosituksesta. Ja voi että mä sitten tykkään niistä! Tigissä yhdistyy loistotuote, kaunis pakkaus ja mikä ihaninta, huumaavan hyvä tuoksu. Esimerkiksi nuo kuvan pinkit Superstar-tuotteet tuoksuvat metsämansikalle :) Niin, ja jokaisella tuotteella on hauska nimi ja tuotekuvaus. Small talk -muotoilutuote on mulle uusi tuttavuus, mutta voiko mikään noin söpössä pakkauksessa tuleva olla huonoa? Tuoksu on mustikka ja hei, blah blah blah, loistavaa! =)

Yksi vastaus artikkeliiin “Tukkajuttuja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s