Päivän look

Pehmeä suora

Tässäpä edellisessä postauksessa esittelemäni uudenkarheet farkut, jotka hain eilen postista :) Ja nyt siis allekirjoittaneen, oman elämänsä supermallin, jalassa :D Mulla oli täällä pikkuserkku ja sisko tänään kylässä, ja innostuttiin siskon kanssa kyselemään visualistipikkuserkulta what not to wear, siis vartalotyyppiä jos katsoo. Mä ainakin syyllistyn monesti siihen, etten ajattelen ollenkaan minkämalliset ja -pituiset vaatteet sopisivat juuri mun kropalle, puhumattakaan väreistä ja sävyistä. Ostan vaatteita, jotka on mun mielestä mageita :) No antakaahan olla, täällä sitten tänään heiluttiin mittanauhan kanssa! Mun vartalo on sitten kuulemma A-vartalotyypin ja ”pehmeän suoran” välimuoto. Hahaaa, ihan loistavia nimiä =) Nyt ainakin tiedän, että tummaa vaatetta alakroppaan, jotain katseenkiinnittäjää yläkroppaan, eikä paitoja, jotka päättyvät lantion leveimmälle kohdalle. Selevempi homma :)

Turhauttavaa muuten, illalla kun on aikaa postailla, niin sitten ei ole luonnonvaloa kuvien ottamista varten. Huomenna otan asukuvan vaikka väkisin ennen baanalle lähtöä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s