Shoppailut

No panic

Mun vaatekaapin uusin farkkutulokas on kotimaista Panic in paradise -merkkiä ja varustettu kivoilla lahkeissa olevilla vetskareilla. Oon ehtinyt käyttää farkkuja vasta muutaman kerran, mutta niistä on jo tullut ihan mun lempparit. Eikä muuten hintakaan kirpaissut! Tykästyin farkkuihin niin paljon, että tilasin saman tien merkiltä uudet, tällä kertaa tällaiset:

Kuvat: Panic in paradise

 Postiluukun kolahdusta odotellessa..:) Niin ja voiko noin pitkiä sääriäkin tilata jostain??

5 vastausta artikkeliin “No panic

 1. Wau, tosi mageet!! Mistä noita saa kaupasta?? Viikonlopun hesarissa oli muuten juttu heinäkuussa avattavasta farkkukaupasta, jossa tehään mittojen mukaan farkkuja. Niin ja ne mitat otetaan vartaloskannerilla, et ainaki tulee oikein =) Se taitaa olla mun pelastus, ku tuntuu, et farkut on aina jostain kohtaa huonot…

  Tykkää

 2. Mulla on se käsitys, että ko. merkkiä saa ainoastaan tilaamalla netistä. Tilaaminen on kyllä tosi kätevää, farkut tulevat parissa päivässä ja maksaa pitää vasta vastaanottamisen jälkeen. Jos tilaa vaan yhden parin, niin se mahtuu postiluukusta, eikä tartte tehdä keikkaa postiin.Vautsi, kiitos vinkistä! Mittojen mukaan tehtävät farkut kuulostaa ihan unelmalta, mun kiinnostus heräsi heti! Jos sulla on Hesari vielä tallella, niin ota juttu talteen! =)

  Tykkää

 3. Iiiiikk noi on NIIN ihania!!! Mun on ehkä pakko tilata… KIITOS täst postauksesta – vaikuttaisi kerrankin siltä et nyt löyty paikka josta saa farkkuja mun makuun!! :-)))

  Tykkää

 4. Ilo olla avuksi ;) Sain tänään mun uudet byysat, ja ne on ihanat (vaikkei mulla tollasia kaksimetrisiä tikkujalkoja ookaan)! =)

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s