Asusteet · Shoppailut

Me happeeeeee

Mä sain eilen mun punaset Reiskat, parhautta!! Ja avustinpa tänään Reiska-vajausta potevaa kanssashoppailijaakin löytämään itselleen täsmälleen samanlaiset lasit =) Nyt me ollaan Nean kanssa silmälasien lisäksi myös Reiskarouskukaksosia. Tai jotain sinnepäin. Voi morjes. Mähän kirjotan tänne ihan mitä sylki suuhun tuo, kun oon niin iloiiiiinen (ja väsynyt)! Mulla oli tänään mun uusi halinallepaita päällä ja ilmeisesti se on tekstiltään ”Have a rainbow day” liian pirteä mulle, koska Nea epäili mun nappailleen aamulla ennen pukemista jotain muutakin kuin vitamiineja. Noh, mäpä olin vaan niin onnellinen uusista Reiskoistani hähää! Ja nyt ois sit nukkumaanmenoaika, hyv yöt!!

4 vastausta artikkeliin “Me happeeeeee

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s