Meikkijuttuja · MUS

Make me beautiful!

Tää pyysi räväkkää, tää sai räväkkää =)
Vähän oli aluksi hankaluuksia katsoa itseään peilistä, kun sieltä katsoivat punaiset silmät takaisin. Mutta äkkiä siihen tottui! Jos olisin meikkiä itse kotona tehnyt, olisin näin tummien ja värikkäiden silmien kanssa laittanut vähän hillitympää (vaalean persikkaista) poskipunaa ja myöskin persikan sävyä huuliin. Ja ehkä mustaa luomiväriä olisin käyttänyt vähemmän, eli vain ripsirajaan häivyttäen ylöspäin. Mutta siis vaikka ei ehkä siltä kuulosta, niin tosi kiva meikki tuli :) Ja kyllä mä vaan niin tykkään olla tuunattavana ja puunattavana. Ja hyvässä seurassa tietty :)

Make up storessa on vielä sellainen ihana asia, että kun käy meikattavana, saa valita koko meikkauksen hinnalla meikkejä. Eli mun ajattelutavan mukaan ostat meikkejä, niin saat meikkauksen ja opastuksen ilmaiseksi :)
..esittelen teille ostamani tuotteet, jahka saan ne kuvattua!

5 vastausta artikkeliin “Make me beautiful!

  1. Jesss, hyviä kuveja tuli =D Ja musta noi silmät erityisesti oli tosi mageet!! Totta, et ehkä vähän eri huulipunalla ja poskarilla ois saanu viel raikkaamman meikin. Ja se Monkin paita on ihan superhieno =D Hyvä reissu siis!

    Tykkää

  2. Kiitti, todellakin hyvä reissu =) Mä oikein ootan, että pääsen kokeilemaan tota samaa meikkiä ”my way” ja kattomaan millanen siitä tulee!

    Tykkää

  3. Voin todella lämpimästi suositella! Make up storeen vaan soitto ja aikaa varaamaan :) Mä olin nähnyt jossain mainoksen tuosta 60 euron jutusta, ja reilu vuosi sitten mentiin tyttöporukalla kokeilemaan. Nyt mulla sitten onkin lähes koko meikkipussi Make up storea ;D

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s